Borzalmasan fájnak hidegben a mellbimbóim. Mitől?
Figyelt kérdés
ha hideg van rettenetesen égnek, fájnak a mellbimbóim. ha fürdés után kijövök a szobába akkor is. de legutobb negyed orát voltam az utcán nagykabátban beöltözve,és annyira fájt h percekig összegörnyedve ültem a kocsiban.
eddig is volt tél és hideg, de ez a dolog kb 2-3 honapja van. tipp? köszi előre is
2009. nov. 3. 17:52
1/1 A kérdező kommentje:
ja még hozzátenném én vagyok a kérdező, hogy pcos-m van, és julius ota nem volt menstruációm,de ez nálam megszokott dolog hogy honapokig nincs. március ota nem szedek gyogyszert. olvasom az oldalon h sokan azt mondják h terhesség esetén ez lehet. de ez hihetetlen lenne az én esetemben...szerintetek lehetséges? azért holnap tesztelek egyet, bár én nem látok esélyt rá.
2009. nov. 3. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!