Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16 évesen a menszi még sehol?

16 évesen a menszi még sehol?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,és már minden barátnőmnek megjött.Tudom,hogy még megjöhet,de aggódom,hogy valami bajom van.

Vérszegény is vagyok,lehet a kettőnek egymáshoz köze?

Az egyik barátnőm mesélte,hogy az anyukájának 16-17 évesen még nem jött meg és A vitamint írtak fel neki(bár ebben nem biztos a bnőm)és attól rövid időn belül megjött.Ez lehetséges?Mindenki azt mondja,hogy örüljek,hogy még nem jött meg,de én nem örülök.Így még nem érzem magam nőnek.Mit tegyek?Elmenjek nőgyógyászhoz?

2009. nov. 3. 17:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez miért van a fogamzásgátlás témakörben?
2009. nov. 3. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Mindenképpen itt az ideje, hogy nőgyógyász megvizsgáljon. Megnézi, hogy elég fejlett vagy-e, valószínűleg elküld egy laborvizsgálatra is, hogy a hormonjaidat is ellenőrizzék.

Amúgy pedig tényleg ne keseregj, hogy nem senyvedsz évek óta havonta néhány napig! Fogsz még eleget görcsölni, hányni, aggódni! Semmivel sem vagy kevesebb a barátnőidnél!

Én 11 évesen kezdtem menstruálni (szinte gyerek voltam még!) és 20-21 éves koromig hánytam, elájultam az első nap görcseitől, pedig sosem hagytam el magam, mentem még edzésre is, aztán ott estem össze :=). Az ájulások szerencsére megszűntek, de a görcsök, hányás megmaradt, pedig már közel járok a 40-hez...

2009. nov. 3. 21:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem megj el nődokihoz, nem árt. Nekem augusztusba jött meg. :S.

14/L

2009. nov. 3. 22:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Rendben.el fogok látogatni a dokihoz:)Köszi:)
2009. nov. 4. 14:21
 15/15 anonim válasza:
Mindenki azt írja hogy menj el nőgyógyászhoz, ez hülyeség. Szerintem tök felesleges. Ahogy leírtad, elég sovány vagy, meg vérszegény, stb...ez a válasz a kérdésedre, ezért van az, hogy még nem jött meg. Nekem is ugyanez volt, mert én is nagyon vékony vagyok (most vagyok 43 kg, de akkor sztem 40 vtam max) és 16 és fél éves voltam kb, szal előbb-utóbb úgyis megjön. Eszembe se jutott emiatt elmenni orvoshoz, azóta se voltam, semmi bajom sincs.
2010. ápr. 30. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!