Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16 évesen a menszi még sehol?

16 évesen a menszi még sehol?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,és már minden barátnőmnek megjött.Tudom,hogy még megjöhet,de aggódom,hogy valami bajom van.

Vérszegény is vagyok,lehet a kettőnek egymáshoz köze?

Az egyik barátnőm mesélte,hogy az anyukájának 16-17 évesen még nem jött meg és A vitamint írtak fel neki(bár ebben nem biztos a bnőm)és attól rövid időn belül megjött.Ez lehetséges?Mindenki azt mondja,hogy örüljek,hogy még nem jött meg,de én nem örülök.Így még nem érzem magam nőnek.Mit tegyek?Elmenjek nőgyógyászhoz?

2009. nov. 3. 17:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nődoki mindenképp.
2009. nov. 3. 17:12
 2/15 anonim válasza:

menj el nödokihoz, bár nem hiszem hogy gond lenne. az is lehet kiváltó ok hogy mondjuk sovány vagy. nekem az is benne volt. én elmentem nögyógyászhoz mert kb 2 havonta jött meg, és akkor pont kifogtam egy barmot, aki azt mondta h majd ha 21 évesen nem esek tehetbe mennyek vissza... -.-" paraszt. ne hagyd annyiban, járj utánna, szedj vitaminokat, nem feltétlen erre, de az sosem árthat. anyukád meg biztos elkisér.

az meg h 16 évesen nincs meg, és mondjuk semmi bajod, akkor meg csak örülhetsz. én is 16 vagyok nekem kb 3 éve van meg, és utálom, csak a baj van vele. 5 napnyi szenvedés föleg meg ha épp úgy görcsöl mintha kiszednék a belsö szerveim.

menny el dokihoz, és addig örülj mig nincs ilyen bajod:)

2009. nov. 3. 17:17
 3/15 anonim ***** válasza:
én veled értek egyet.igen, vannak kellemetlenségei annak hogy megvan,de nélküle rosszabb lenne. am meg nőgyógyász!
2009. nov. 3. 17:30
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:) Egyébként igen,elég sovány vagyok,de a melleim elég nagyok,ezért is nem értem nagyon.És milyen tapasztalataitok vannak a nőgyógyásszal kapcsolatban?
2009. nov. 3. 17:34
 5/15 anonim válasza:
41%
Lehet, hogy késik a csomagküldő szolgálat. De addig kérd el egyik barátnődét.
2009. nov. 3. 17:40
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is a legjobb, ha elmész dokihoz és ő majd megmondja, hogy mit kell tenned. Lényeg, hogy kivizsgáljon, tényleg nincs-e semmilyen problémád, ami miatt nem jön meg. Akár a vérszegénység miatt is lehet, de ebben biztos nem vagyok. (Amúgy ha észrevettél fehér folyást az utóbbi időben, akkor számíthatsz rá, hogy hamarosan megjöhet.)
2009. nov. 3. 17:41
 7/15 anonim ***** válasza:
doki doki doki mindenképpen!!! ez nem játék!
2009. nov. 3. 17:43
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. nov. 3. 17:47
 9/15 anonim válasza:
nekem semilyen tapasztalat nincs. amikor ugyanezért elmentem akkor vérvétel volt hasi ultrahang (ami vicces volt mert teli hójaggal kellett mennem, az a vacak iiirtó hideg volt közben pisilni kellett, a nöci meg nyonkodta a hideg kis akármijével XD) ki lehet birni, attól ne tarts h turkálni fognak benned. nemnagyon szeretnek ha csak nem muszáj, mert csak fura nekik is... :)
2009. nov. 3. 17:50
 10/15 anonim ***** válasza:

Valóban nem árt egy nőgyógyászati vizsgálat.Lehet,hogy nem tud távozni a vér.Mondjuk akkor baromira fájna az alhasad a felgyülemlett folyadéktól.

De ne aggódj,még simán megjöhet.Lehet,hogy holnap vagy a hétvégén :-)

Nekem 15 évesen jött meg,és baromira utálom.Rendszeresen rosszul vagyok úgy,hogy az első napján még suliba sem tudok menni :-S

Meg már ájultam is el emiatt...Szóval bárcsak ne lenne,dehát ez van :-S

Most meg épp késik már pár napja,ezen idegeskedem :-S

Csak a gond van vele!

Szia!

18/L

2009. nov. 3. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!