16 évesen a menszi még sehol?
16 éves vagyok,és már minden barátnőmnek megjött.Tudom,hogy még megjöhet,de aggódom,hogy valami bajom van.
Vérszegény is vagyok,lehet a kettőnek egymáshoz köze?
Az egyik barátnőm mesélte,hogy az anyukájának 16-17 évesen még nem jött meg és A vitamint írtak fel neki(bár ebben nem biztos a bnőm)és attól rövid időn belül megjött.Ez lehetséges?Mindenki azt mondja,hogy örüljek,hogy még nem jött meg,de én nem örülök.Így még nem érzem magam nőnek.Mit tegyek?Elmenjek nőgyógyászhoz?
menj el nödokihoz, bár nem hiszem hogy gond lenne. az is lehet kiváltó ok hogy mondjuk sovány vagy. nekem az is benne volt. én elmentem nögyógyászhoz mert kb 2 havonta jött meg, és akkor pont kifogtam egy barmot, aki azt mondta h majd ha 21 évesen nem esek tehetbe mennyek vissza... -.-" paraszt. ne hagyd annyiban, járj utánna, szedj vitaminokat, nem feltétlen erre, de az sosem árthat. anyukád meg biztos elkisér.
az meg h 16 évesen nincs meg, és mondjuk semmi bajod, akkor meg csak örülhetsz. én is 16 vagyok nekem kb 3 éve van meg, és utálom, csak a baj van vele. 5 napnyi szenvedés föleg meg ha épp úgy görcsöl mintha kiszednék a belsö szerveim.
menny el dokihoz, és addig örülj mig nincs ilyen bajod:)

Valóban nem árt egy nőgyógyászati vizsgálat.Lehet,hogy nem tud távozni a vér.Mondjuk akkor baromira fájna az alhasad a felgyülemlett folyadéktól.
De ne aggódj,még simán megjöhet.Lehet,hogy holnap vagy a hétvégén :-)
Nekem 15 évesen jött meg,és baromira utálom.Rendszeresen rosszul vagyok úgy,hogy az első napján még suliba sem tudok menni :-S
Meg már ájultam is el emiatt...Szóval bárcsak ne lenne,dehát ez van :-S
Most meg épp késik már pár napja,ezen idegeskedem :-S
Csak a gond van vele!
Szia!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!