Milyen melltartóval lehetne formásítani a melleken?
Sajnos nem nagyok a melleim és egy kicsit lógnak is, de ezt annak tulajdonítom be hogy van rajtam súly felesleg. Elkezdtem sportolni és figyelek az étkezésemre. Ha fogyok akkor a mellem is feszesebb lesz?
És milyen melltartót hordjak? Úgy szoktam, ha suliban vagyok vagy megyek valahova, akkor szivacsosat hordok, amiben jól néznek ki a melleim, és mikor itthon vagyok, olyan atlétaszerű sportosat, ami végülis csak takar. Aludni természetesen nem veszek melltartót. Ez így jó vagy pont ettől ereszkedik meg a mell? Mert mostanában azt hallottam hogy inkább azok a fajták alakítják a mellet, ami kicsit összenyomja.
18
melltartó nélkül nemtudod formálni a melledet. az olyan, és olyanis marad. sosem lesz olyan melltartó nélkül amilyennek szeretnéd.
a push-up amúgy nemaz amiben szivacsa van. azaz a pushé-up-ban is van szivacs, de annak a pántja így a kosár széléről szokott indulni. jobban felnyomja a melleket, kicsit összébb is, és szebb formája lesz.
de a melleidte már nemtudod formálni. az olyanra nőtt, olyan marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!