Most lettem hetedikes, és még csak nekem nem jött meg. Nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Pedig ahogy olvasom az oldalakat..nekem "minden megvan"hozzá...ja és ha most elmennék nőgyógyászhoz akkor az megtudná mondani hogy mikor fog?Annyira nem aggódok rá,mert tudom hogy 16 éves korig ez normális,de akkor is a nőgyógyász megtudná mondani?Írjátok már oda hogy nektek hány évesen jött meg!!!Köszönöm :)2013. szept. 10. 19:14
1/9 anonim válasza:
Nem tudja megmondani,ez jön amikor jön.És nem gáz,csak ha 18 éves korodban sem lesz..na az már egészségügyi probléma.
2/9 anonim válasza:
Nekem az osztályban utolsóként jött meg; majdnem 15 éves voltam /év vesztes, nyolcadikos/. Nem aggódtam, te se aggódj. Nőgyógyász sem tudja megmondani, mikor fog megjönni. De te fogod tudni először, mert előtte lesz egy kevés, enyhén barnás elszíneződés a bugyidon. Akkor már nincs messze.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. szept. 10. 19:23
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Most még felesleges nőgyógyászhoz menned, úgysem tudja megjósolni, mikor jön meg. Ha 16-17 éves korodban sem menstruálsz még, akkor érdemes orvoshoz menni. Amúgy örülj neki, hogy még nincs, nekem 11 éves koromban jött meg és akkor még javában játszós gyerek voltam, nagyon kellemetlen volt a fára mászás, rohangálás, stb..
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Majd 17 évesen aggodj, addig nyugi!:)
Én 13 éves voltam, 7-es Október volt.
Ne aggodj! Minden rendben lesz!:)
6/9 anonim válasza:
Te is írtad, hogy 16 éves korig normális ha nem jön meg a menstruáció. Ha ezt tudod, akkor ne aggódj, hiszen tényleg normális! Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert ettől senki nem lesz értékesebb, hiszen senki nem tehet arról, hogy milyen ütemben fejlődik!!!
7/9 anonim válasza:
Nem gáz, amiről nem tehetsz az nem az!!!
Ne izgulj,semmi baj még bőven ráérsz !!
Szerintem nőgyógyászhoz még nem kell menned,ha majd 17-18 éves korodban nem jön meg na akkor.
Nekem 12 éves koromban jött meg valentinnapon :D
8/9 anonim válasza:
17,18 éves korodig teljesen normális ha még nem jön meg, utána kellene elmenned dokihoz, ha addig sincs még.
Nem tudja megmondani az orvos, hogy mikor fog megjönni.
9/9 anonim válasza:
Khm.. :D 8.osztályos vagyok :) ès nekem nincs meg egyedül az osztályból :D örülj neki h nem fáj a hasad xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!