Mit tegyek majd ez ellen?
Szia! ha betétet használsz, és hirtelen állsz fel mondjuk fekvő helyzetből mindig érezni fogod h jön ki, amikor még erős a vérzésed. Ez tamponnal védhető ki. Ott nem érzel semmit. A betétet akkor cseréld amikor szükséges..amikor már látod h eléggé tele van. Fölösleges óránként..ha még félig sincs. Szünetbe nézd meg mindig..és ott döntsd el h kell e cserélni..olyan erős úgysem lesz, hogy 45 perc alatt átázzon egy nagyobb betét.
A hasfájásra csak annyit tudok mondani, hogy mond anyudnak vegyen vmi görcsoldót no-spa, algoflex m stb. és azt mindig tartsd magadnál. S használd ha már nagyon rosszul vagy.
Nem szeretnek gyogyszert be venni :) az az igazsag h 1-2 orankent szoktam.de mivel ugye egy ora 45 perces a szunet meg 10-15 es a betet csere pont az orara esik
...:s barmilyen betetet hasznalok konnyen meg telik.. azt tudom h erezni fogom csak oran sokat kell ullni es hat szar lesz mert fel allok folyik es Olyankor nekem nagyon sok ver jon. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!