Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első nőgyógyász?

Első nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Szóval 12 éves lány vagyok.októberben gondoltam el menni nődokihoz.csak h minden rendben van e :) meg az első menstruáciom augusztus 23-á múlt el azóta semmi.tudom ilyenkor még nem áll be.de amúgy is fontos lenne hogy miután el múlt mért lett mindennapos a fehér folyás.megint fehér folyásom van.ahogy el múlt a menzeszem rá a második napon folyásom lett.és kicsit viszket is ott lent.nem büdös nem csíp ezért gondolom különösebb baj nincs.de azért rutin vizsgálat kell.és még annyi hogy mire számitsak az orvosnál? Mit fog csinálni?.én nem izgulok xd.minden féle képpen női dokihoz szeretnék menni.meg ugye tini nőgyógyászhoz

2013. szept. 8. 10:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolóhoz kapcsolódva, ha orvos mondja, hogy nincs semmi baj az a biztos, és így legalább megnyugszik a Kérdező!
2013. szept. 9. 06:13
 12/19 anonim ***** válasza:

Proktológushoz is ideje lenne elmenned akkor, hiszen a vastagbél rák előfordulása legalább olyan gyakori!

Ja ás 12 évesen mér elég idős vagy persze hozzá!

2013. szept. 9. 08:54
 13/19 A kérdező kommentje:
Nah ezert..meg hiaba nem elek nemi eletet attol meg kell..:) meg a menzesszel kapcsolatban is :) meg anya is mondta h nem art el mennunk :)
2013. szept. 9. 11:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Hallgass is Anyukádra! Abból sosem lehet baj ha elmész orvoshoz!!!
2013. szept. 9. 11:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Ahogy tegnap is írtam, egy nagyon okos, értelmes, érett gondolkodású lány vagy Kedves Kérdező!!!
2013. szept. 9. 11:58
 16/19 A kérdező kommentje:
Ebbol a szempontbol igen fontos el menni.hiaba vagyok 12. Meg van amit csak a nogyogyasz tud el magyarazni :')
2013. szept. 9. 12:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Sokkal több ilyen értelmes, felelősségteljes lány lehetne mint Te Kedves Kérdező!
2013. szept. 9. 12:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Tini nőgyógyászhoz kellene mennetek anyukáddal, de szerintem nem kellene még ilyen fiatalon menned, hacsak nincs valami bajod.
2013. szept. 12. 08:18
 19/19 A kérdező kommentje:
írtam h mindenképp tini nődokihoz szeretnék menni!
2013. szept. 12. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!