Első nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Szóval 12 éves lány vagyok.októberben gondoltam el menni nődokihoz.csak h minden rendben van e :) meg az első menstruáciom augusztus 23-á múlt el azóta semmi.tudom ilyenkor még nem áll be.de amúgy is fontos lenne hogy miután el múlt mért lett mindennapos a fehér folyás.megint fehér folyásom van.ahogy el múlt a menzeszem rá a második napon folyásom lett.és kicsit viszket is ott lent.nem büdös nem csíp ezért gondolom különösebb baj nincs.de azért rutin vizsgálat kell.és még annyi hogy mire számitsak az orvosnál? Mit fog csinálni?.én nem izgulok xd.minden féle képpen női dokihoz szeretnék menni.meg ugye tini nőgyógyászhoz2013. szept. 8. 10:55
2/19 A kérdező kommentje:
Koszi:)
2013. szept. 8. 11:17
3/19 anonim válasza:
Szerintem teljesen felesleges elmenned még!
Ha mégsem lehet lebeszélni róla, akkor vizsont anyukáddal menjetek. 14 év alatt kell a szülő.
4/19 A kérdező kommentje:
Tudom anyaval szeretnek:)
2013. szept. 8. 12:54
5/19 anonim válasza:
12 évesen????
Minek?
Ne viccelj már, majd a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel menj.
A fehérfolyás teljesn természetes dolog, minden nőnek van több-kevesebb.
A mensit is megelőzheti 1-2 évvel.
6/19 anonim válasza:
Ilyen fiatalon nem kell még "csak úgy" nőgyógyászhoz menned.
Ráérsz majd 4-5 év múlva.
7/19 A kérdező kommentje:
nem csak úgy...vannak mégg egyéb más dolgok:') lehet nem élek nemi életet de azért kell...
2013. szept. 8. 14:48
8/19 anonim válasza:
Nagyon okos értelmes lány vagy Kedves Kérdező, hogy törődsz az egészségeddel!
9/19 A kérdező kommentje:
:) nem árt azért egy kis rutin ellenörzés! :)
2013. szept. 8. 16:55
10/19 anonim válasza:
5-ös válaszoló. elég baj ha úgy fogod fel hogy a nemi élet után 1 évvel ráér elmenni. igeni menjen el nem fog ártani. max azt mondja az orvos hogy minden rendben van ne aggódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!