Hogyan lehet kiszedni úgy a betétet a csomagolásból és a bugyiból hogy ne legyen hangja?
hát igen
sajnos nem lehet
ha nagyon zavar, akkor használj tampont
ezen már én is gondolkodtam,de szerintem is,sehogy nem lehet.
még régebben "bevettetem" azt,h amikor tettem be a tiszta betétet,akkor kinyitottam a csapot,h ne hallják.de ma már nem zavar,kit érdekel,ez egy természetes dolog,nem kell szégyellni:)
15/l
utolsó:ez jó ötlet:)
Általánosba egyáltalán nem érdekelt,de ahogy bekerültem a középsuliba érdekelt.Szerencsére van suli rádió,ami elég hangos+valamiért mi többen megyünk egyszerre wc-re(3-4en) és ők meg beszélgetnek.Így kint mások nem hallják meg,ők meg nem zavarnak,hogy tudják...
14,5/L
csináljátok úgy, hogy már otthon kibontod a betétet, és akkor nem fog hangot kiadni amikor élesben használod! vagy legalábbis nem akkorát... :D + mellé egy köhögés vagy tüsszentés és akkor minden okés!
én már váltottam tamponra, szóval nekem ez többé nem probléma:)
de amúgy rájöttem így utólag, hogy nincs ebbe semmi szégyellnivaló, hisz ez természetes dolog, valamint a női WCben úgyis nők vannak, akik ugyanezt csinálják, csak máskor :D szóval nem kell szégyellni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!