Miért Annyira költséges a HPV vizsgálat, majd pedig a betegség kezelése?
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 18:55
1/2 anonim válasza:
A vizsgálat a tenyésztés miatt drága, a kezelés meg a gyógyszerek miatt.
2/2 anonim válasza:
Én azt az összeesküvés-elméletet találtam, hogy azért, mert hatalmas biznisz a HPV, kezdve az oltással. Maga a HPV vizsgálat nem annyira költséges szerintem, az az 5000 forint nem olyan durva. Az viszont igen, hogy nem támogatja a tb, szerintem ez sokkal durvább. Ha ennyire veszélyes dolog, akkor miért nem tudja finanszírozni az egészségbiztosításunk.. A betegség kezelése pedig szerintem azért nem költséges, mert nem igazán tudják kezelni. Isoprinosine-t szoktak felírni néha, ami ahogy én láttam nem igazán segít túl sokat. Én például grapefruitmagcseppet szedtem HPV-re, 1300 forint volt egy üveggel és majdnem fél évig elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!