Mit csinál pontosan egy endokrinológus? Hogy végzi a vizsgálatait?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 20:46
1/8 anonim válasza:
beszélget és kiír vizsgálatokat. nálam legalábbis mást nem csinált.
2/8 anonim válasza:
Igazából még sokat én sem tudok mondani, mert csak augusztus végén kell visszamennem és akkor lesz ott több vizsgálat is (2 nap). Azt tudom, hogy labor vizsgálat is lesz, meg a másik előtt be kell vennem egy gyógyszert, de többet még én sem tudok. Meg persze most vagyok túl sok vizsgálaton (ultrahang, röntgen, labor stb.), aminek az eredményeit majd vinnem kell.
3/8 anonim válasza:
egyedül a hasamat nyomkodta meg, rengeteget kérdezett, különben meg elküldött ötezerféle vizsgálatra
4/8 A kérdező kommentje:
és milyen vizsgálatokra küldött el?
és köszönöm az eddigi válaszokat
2012. júl. 30. 21:04
5/8 anonim válasza:
Engem ezekre a vizsgálatokra küldött, de fontos megjegyeznem, hogy én a pattanásos bőröm miatt fordultam hozzá:
-hasi, kismedencei és pajzsmirigy UH (pajzsmirigy problémám van)
-mellkas, orrüreg röntgen
-vérvétel, vizelet, széklet labor
-szemészet
-fogászat (fog röntgen)
-fül-orr-gégészet
-nőgyógyász
Jobbára góckutatás volt.
6/8 anonim válasza:
engem magas prolaktin szint miatt küldött
szemészetre (agydaganat kiszűrése miatt)
pajzsmirigy UH és CT
hasi UH, CT
teljes körű vérvizsgálat (7 fiola vért vettek)
7/8 anonim válasza:
Szemész nekem nem mondta meg az agydaganatot, és a laborom is jó volt. Csak MRI-n derült ki hogy az van. Amugy a vizsgálatok stimmelnek. Labor, szemészet, fogászat...minden ami szóba jöhet a gyanitott betegségednél.
8/8 anonim válasza:
7-es, nagyon sajnálom. Most hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!