Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ennyire égő mindenkinek?

Ennyire égő mindenkinek?

Figyelt kérdés
Fúj, de utálok tampont vagybetétet venni. 18 éves vagyok, és tiszta hülyén érzem magam a boltban. Tudom, majdnem a fél emberiség nőből van, de akkor is. Valakit zavar ez még? Ha igen, hogy oldjátok meg?
2009. nov. 2. 16:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar...

14/L

2009. nov. 2. 17:51
 12/16 anonim ***** válasza:
én pasi vok én is veszek a bnőmnek ha megkér szal nem gáz sztem egyáltalán...aki meg hülyeségeket gondol...hát így járt..xĐ:)
2009. nov. 2. 20:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyszer valamelyik multiban vettem sok más dolog mellett "felszerelést" is és pont egy olyan kasszához álltunk, ahol egy diákfiú dolgozott. Olyan zavarba jött, ahogy a szalagon észrevette a tamponos dobozt, hogy a végén már sajnáltam szegényt. Hát igen, ezt a helyzetet nem csak nekünk kell megtanulnunk kezelni, hanem a fiúknak, férfiaknak is.
2009. nov. 2. 20:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Patikában előfordult, hogy a kissé öregecske asszisztensnő ilyen zsírpapírba jól becsomagolta a gumit, azt még betekerte a kis szatyorba, és közben véletlen se nézett úgy ránk, hogy "vegyetek meg engem is"... Szerencsére egyszer fordult elő, később ő is hozta a rutinos formáját :)
2009. nov. 2. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan természetesen kell hozzáállni, mintha csokit vagy kenyeret vennél.

Eleinte én vettem a FIAMNAK a gumit. :))) Kicsit off, de jó sztori: Pár hete álltam a hipermarket pénztáránál, előttem ketten, mögöttem sokan. Fiam felhívott mobilon, hogy hozzak gumit. Mivel előttem egy középkorú hisztérika állt, aki már vagy harmadszor ment vissza valamiért és mindenféle nyűgjei voltak, gondoltam poénkodok egy kicsit, felsoroltam, hogy milyen márkák vannak és milyet szeretne. És 3 dobozzal vegyek vagy 3 db-ot, mert hogy egy dobozban 3 db van. Meg érdeset akar vagy illatosat....

A pénztáros csaj is tök jól szórakozott, a hisztérika gyorsan összerámolt és rekord sebességgel távozott.

Szóval így is fel lehet fogni ezeket a dolgokat.

2009. nov. 3. 22:22
 16/16 A kérdező kommentje:
:D ez tök jó:D
2009. nov. 11. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!