Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ennyire égő mindenkinek?

Ennyire égő mindenkinek?

Figyelt kérdés
Fúj, de utálok tampont vagybetétet venni. 18 éves vagyok, és tiszta hülyén érzem magam a boltban. Tudom, majdnem a fél emberiség nőből van, de akkor is. Valakit zavar ez még? Ha igen, hogy oldjátok meg?
2009. nov. 2. 16:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem 14-16 éves korom körül zavart néha, de csak ha fiatal fiúk jöttek szembe a boltban.

Már régóta nagyon nem érdekel, teljesen természetes dolog, a pasik is tudják.

Aki meg kicikiz azért mert tampont veszel, annak az illetőnek az átlag alatt van az intelligenciája, és még bunkó is.

22/L

2009. nov. 2. 16:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nejem példáját ajánlanám.

Neki mindig én veszem az ilyesmit, és marhára nem zavar!

2009. nov. 2. 16:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
engem se, de mondjuk nem akarnék valamelyik tanárommal együtt sorba állni a dmben:D 22L
2009. nov. 2. 16:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
engem csak akkor zavar, ha valaki ismerős látja, amúgy nem.. 16/L
2009. nov. 2. 16:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon utálom emgvenni, kicsit fura érzés, de mindig arra gondolok, hogy ez tök természetes dolog, mit aggódom ezen:) jah és próbálom úgy venni, hogy ne csak tampont magába, hanem még msát is, de tamponból veszek nagyobb csomaggal, hogy minélk ritkábban keljen járnom venni:D
2009. nov. 2. 16:51
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem különösebben zavar, egyszer egy csomag betéttel álltam a fiatal, 17 év körüli pénztáros fiú elé, dehát muszály volt, és nem találtam gáznak :D 13/L
2009. nov. 2. 16:53
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

sosem zavart

(multkor sikositot meg gumit vettem dm-ben...huszonéves nemtulszép pasi volt a pénztáros...már bámult vagy fél perce amikor megkérdeztem,hogy irigykedve csorgatja a nyálát tovább,vagy fizethetek esetleg?:D)

2009. nov. 2. 16:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindig nagybevásárláskor vesszük meg ezeket a dolgokat is. Észre sem lehet venni a kocsiban + a multiknál mindig olcsóbb. Ha meg váratlanul ér az áldás, bárhol megveszem, de a férjem is edzett ebben a kérdésben(is).

Amúgy valahol 18-20 éves korom körül "nőttem ki" én is a zavaromat, úgyhogy már neked sincs sok :=) Gondolj arra, hogy annak a sok fiúnak, aki szembejön, is van anyukája, nővére, idősebb korában barátnője, és azok is szoktak ilyesmit használni.

2009. nov. 2. 16:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem maga a vásárlás okozza a zavart, hanem az, hogy látják, hogy mit használok. Valahogy ez az én megítélésem szerint túl intim információ. Ettől függetlenül bárhol, bármikor megveszem a tampont, éjszakai vagy tisztasági betétet is, csak belül olyan furi érzés, mintha intim dolgokat mondanék el magamról.
2009. nov. 2. 17:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Á nem!Nincs ebben semmi.Nekem ez tök olyan,mintha WC papirt vennék. :D
2009. nov. 2. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!