Menstruáció előtt pár nappal/órával szokott görcsölni a hasatok?
Figyelt kérdés
Mennyi idővel előtte érzitek?
Az normális, hogy nekem akkor is görcsöl, amikor elmúlik?
2013. szept. 6. 15:49
1/3 anonim válasza:
Persze hogy ! Természetes dolog nyugodj meg normális minden nőnél nekem is így van : )
2/3 anonim válasza:
Hát én csak akkor kezdek görcsölni, mikor már a vér is látszik. 1 napig van fájdalmam, de csak akkor, ha nem mozgok. Pl ha a munkahelyemen jön meg, akkor nincs fájdalmam, annyit jövök megyek. Amúgy 1 algoflex M-et szoktam bekapni, max még egyet, ha muszáj. Nekem az furcsa, hogy még akkor is görcsölsz, ha már elmúlt a menstruációd! Szerintem ez egyáltalán nem normális, nem szabadna ennyi időn keresztül fájnia. Ott van valami a háttérben (ciszta, endometriózis stb.)
3/3 anonim válasza:
Nálam ez úgy van, hogy általában pár nappal van, hogy csak pár órával elötte fáj. De szerencsére egyre gyengébben fáj, mert mikor az lettem legelsőnek alig bírtam a fájdalomtól, mára picit jobb, de azért nem túl kellemes most sem!:) Amugy van, nálam is, hogy utána pár napig még görcsölök, de nagyon enyhén. De nálam minden rendben van. Ha viszont te nem vagy nyugodt látogass meg egy orvost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!