Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció előtt pár nappal/ó...

Menstruáció előtt pár nappal/órával szokott görcsölni a hasatok?

Figyelt kérdés

Mennyi idővel előtte érzitek?

Az normális, hogy nekem akkor is görcsöl, amikor elmúlik?

2013. szept. 6. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy ! Természetes dolog nyugodj meg normális minden nőnél nekem is így van : )
2013. szept. 6. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:
46%
Hát én csak akkor kezdek görcsölni, mikor már a vér is látszik. 1 napig van fájdalmam, de csak akkor, ha nem mozgok. Pl ha a munkahelyemen jön meg, akkor nincs fájdalmam, annyit jövök megyek. Amúgy 1 algoflex M-et szoktam bekapni, max még egyet, ha muszáj. Nekem az furcsa, hogy még akkor is görcsölsz, ha már elmúlt a menstruációd! Szerintem ez egyáltalán nem normális, nem szabadna ennyi időn keresztül fájnia. Ott van valami a háttérben (ciszta, endometriózis stb.)
2013. szept. 6. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam ez úgy van, hogy általában pár nappal van, hogy csak pár órával elötte fáj. De szerencsére egyre gyengébben fáj, mert mikor az lettem legelsőnek alig bírtam a fájdalomtól, mára picit jobb, de azért nem túl kellemes most sem!:) Amugy van, nálam is, hogy utána pár napig még görcsölök, de nagyon enyhén. De nálam minden rendben van. Ha viszont te nem vagy nyugodt látogass meg egy orvost!
2013. szept. 6. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!