Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg a menszim a...

Miért nem jön meg a menszim a lapar műtét után (PCO)?

Figyelt kérdés

Mindenkitől azt hallom, hogy max 28 napra megjött neki a műtét után, még akkor is, ha előtte hébe-hóba, de inkább sehogy nem volt neki. Nekem miért nem akar megjönni?

Köszönöm!

2009. nov. 2. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!Bocs,de erre az orvosod tudna választ adni.Nála még nem jártál kontrollon?Sokféle oka lehet és nem szokványos,hogy a műtét óta még nem menstruáltál.

Nekem is megjött a műtét után,ha jól emlékszem 36 nap telt el.Menj el a dokihoz,ne találgass és így biztos leszel benne,hogy nincs semmi gond!

2009. nov. 2. 14:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy várjak 30-35 napot, meg még egy-kettőt, s utána menjek hozzá. Most vagyok a 33. napon, s már nagyon izgulok, mi lehet ez?

Neked előtte is hosszabbak voltak a ciklusaid?

Miért műtöttek?

Köszönöm!

2009. nov. 2. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia,ismét első vagyok.

Nekem is PCOS-m volt (van?),amiatt derült rá fény,mert egyáltalán nem volt menzeszem,peteérésem.Tavaly műtöttek márciusban,majd utána egyszer menstruáltam (kb. 35 nap múlva) és végre összejött a baba.De ez már más sztori :)

Szóval ha nem jön meg,mindenképpen menj vissza a dokihoz és ő elmondja,mit kell tenned a továbbiakban.

2009. nov. 2. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és egy fontos dolog!Ne izgulj!!!!!!
2009. nov. 2. 14:49
 5/5 A kérdező kommentje:

De örülök ... gratulálok!

A Te 35 napod azért egy kis reményt felcsillantott ...

Mindenképp megyek dokihoz, csak kíváncsi voltam, hogy más is sokat várt-e rá!

...

A lényeg a babóca!

Szép napot!

2009. nov. 2. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!