Tobb honapja nincs menstruaciom.2 eve jott meg eloszor,14 eves vagyok, meg nem voltam fiuval. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sose volt pontos a menstruaciom, volt hogy 1 honapban 2x megjott, volt, hogy 3 honapot kesett aztan megjott. Most is tobb honapja nincs, de nem tudom miert.. Anyukam visz nogyogyaszhoz a jovoheten, komolyabb baj van? Olvastam, hogy ha komolyabb baj van az meddoseget is okozhat. Rettegek. :(2013. szept. 4. 21:28
1/6 anonim válasza:
Ne félj! :)
Az első két-három évben még koránt sem biztos, hogy rendszeresbe beáll! Ez rendszertelen, amikor hónapokat késik, meg ilyesmi. De majd idővel szabályos lesz és beáll.
"ha komolyabb baj van az meddoseget is okozhat"
A komolyabb baj, és a rendszertelen menstruáció (már ha az eleji-rendszertelenségben szenved az ember) - nem ugyanaz!
Szerintem ezt tudhatta volna anyukád, és akkor most nem kellene dokihoz menni. Na, de mindegy. Ha biztosra akartok menni...
2/6 anonim válasza:
Mennyi az a több hónap? Ha 6-nál több, akkor érdemes orvoshoz menni.
3/6 anonim válasza:
teljesen fölösleges még nőgyógyászhoz mennetek, 17 éves korodig előfordulhat ilyen!
4/6 anonim válasza:
Nem kellene még nőgyógyászhoz menned, 17 éves korodig nem baj, ha rendszertelen. Van akinek csak 18-ra áll be.
5/6 anonim válasza:
Én is így vagyok ahogy te csak 15 évesen. Én is félek picit. Ha mész nőgyógyászhoz majd mondd hogy mi volt.
6/6 anonim válasza:
Tök fölösleges ezzel elmenned, meg fog vizsgálni és hazazavarnak, hogy nyugi!
Mindenképpen női dokihoz menjetek elsőre, nem annyira kínos elötte meztelenkedni, meg a többi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!