Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudom gyorsabban...

Hogyan tudom gyorsabban növeszteni a mellem?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és kicsi mellem van...Mit tudnék tenni hogy gyorsabban nőljön??????
2013. szept. 4. 16:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%

zsíros kenyér szalonnával.

Ja nem kenegetni kell vele !

2013. szept. 4. 16:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Sehogy. Vagy megnő magától, vagy sose lesz nagy melled. Egyél rendesen, sok protein, hogy a tested tudjon fejlődni, és kb. ezzel mindent el is követtél.
2013. szept. 4. 16:36
 3/13 Una ***** válasza:
100%
Korai még aggódnod. Van aki korábban van aki később érik ne aggódj, elég gyorsan behozhatod az esetleges lemaradásod. Addig is igyekezz egészségesen élni, táplálkozni és kerüld a divatos de a fejlődést nagyon gátló szereket, - cigaretta, alkohol drog, kerülni, a többi az örökölt génjeiden múlik.
2013. szept. 4. 16:40
 4/13 A kérdező kommentje:
A kukorica nem segít??????????????????????????????????
2013. szept. 4. 16:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni, mert a mellméret genetikai adottság! Legyél türelmesebb!
2013. szept. 4. 16:47
 6/13 anonim ***** válasza:

Abban segít, hogy ha sokat eszel belőle, akkor szépen meghízol és ha kövér vagy, akkor rakódik zsír a melledre is, a mell alapvetően mirigyes állományból és zsírból áll. Azoknak a nőknek, akik sokat sportolnak, ezért nincs nagy mellük, mert alacsony a testzsírjuk és nincs zsír a mellükben.

"Ha egy nőnek azért van nagy melle, mert kövér, az ugyanaz, mint ha egy férfi hasa azért kockás, mert vékony"

2013. szept. 4. 16:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hová sietsz, kisanyám. Az életed forog kockán?
2013. szept. 4. 16:48
 8/13 anonim ***** válasza:

ez aranyos kérdés volt :D

ha erre lenne módszer,akkor nem lennének kis mellű nők.

De te még csak 13 vagy..!! még bőven van időd,hogy megnőjön.

a Húgomnak 14 évesen szinte semmi nem volt,aztán 16 éves korára nagy mellei lettek

2013. szept. 4. 16:49
 9/13 anonim ***** válasza:
13 éves koromban alig volt valami, úgy A-s lehetett a kosárméretem. Most 70E a méretem.
2013. szept. 4. 17:45
 10/13 gerimester14 válasza:
műtét
2013. szept. 7. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!