Most ez mitől van? Válasz kéne minél elöbb.
Figyelt kérdés
Barátommal nemrég feküdtem le elsőnek, már nem voltam szűz csak 1 évig nem volt szexuális kapcsolatom. Rendesen védekeztünk, az ilyenre mindig ügyelek de most, hogy lefeküdtünk kicsit fájt és azóta (tegnap elött óta) a bugyimon pár vércsepp jelent meg(anno a szűzességem elvesztésekor semmilyen vérzés nem jelentkezett),de nem fog megjönni mert még nemkell, majd csak 1,5 hét múlva. Mitől lehet ez? Talán attól hogy régen voltam fiúval? kicsit félek hogy valami történt:(
Köszi a válaszokat előre is
2009. nov. 1. 23:05
1/1 anonim 

válasza:

nemtörtént veled semmi, ha régen nemvoltál fiúval, akkor elképzeljető h a pénisz megsértett belül ezt-azt és azért volt a kis vérzés. sztem semmi baj nincsen, ilyen szokott előfordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!