Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Suliba milyen betétet vigyek?

Suliba milyen betétet vigyek?

Figyelt kérdés

Anyu azt mondja, vigyek már egyet, nővéreim készletéből csenjek el, csak nem tudom milyet: szárnyasat vagy csak egy sima egyszerűt. Igazából bármelyiket be tudom tenni bugyiba, csak ami nekünk van itthon, szárnyas azt kicsit nehezebben, meg mintha nagyobb is lenne a másiknál... De annak kevésbé kivehető az alakja:). Kisebb a csomagolásban.

Ti, ha visztek, akkor milyet, legalábbis én melyiket vigyem? Válaszokat köszönöööm

2013. szept. 3. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nagyobb szárnyasat vidd, ha abban a korban vagy, hogy bármikor megjöhet. Nem tudhatod, hogy mennyire lesz sok/erős/intenzív a vérzésed, szóval érdemes a nagyobbal bekészülni. :)
2013. szept. 3. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, nagyobbat viszek, akkor :)
2013. szept. 3. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Anyukád mondta hogy csenj a nővéredtől??

Szerintem az a kétfajta amire te gondolsz, az az egészségügyi és a tisztasági betét lesz.

Az egészségügyi menzeszhez való. így néz ki:

[link]

A tisztasági betét nagyon kevés egy menzeszhez. Inkább csak tampon mellé biztosítéknak való, vagy akkor ha utolsó napokon csak néha van egy két csepp.

Van aki fehér folyáshoz is használja, de hát az szinte minden nap van, minden nap meg nem kéne ilyet használni.

[link]

De lehet hogy nappali és éjszakai az amiről te beszélsz. Kb ugyan úgy néznek ki, csak az éjszakai hosszabb.

Szerintem Nappali egészségügyi betétet tegyél.

2013. szept. 3. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem a szobájában tartja nővérem, fürdőben, csak így "viccesen" mondta. :D

Akkor köszi.

2013. szept. 3. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja :) értem.
2013. szept. 3. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!