Még nem jött meg. Vigyek betétet táborba?
Figyelt kérdés
Még nem jött meg, 14 vagyok, fehérfolyásom már 2 éve van. Nemsokára lesz egy tábor. Vigyek a biztonság kedvéért majd betétet magammal? 14/L2009. jún. 13. 15:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem egy pár darabot igen,sose lehet tudni,mikor jön meg,meg hátha nem lesz alkalmad venni ott,inkább legyen nálad!
Jó táborozást!
2/5 anonim válasza:
Persze. Sajnos, a mensi nem nézi, hogy éppen nyaralsz-e vagy sem. :(
Egy vagy két csomag betét belefér a táskádba, és vihetsz magaddal intim kendőt is.
Jó nyaralást!
3/5 anonim válasza:
Vigyél, nekem hatodik nyarán jött meg először, pont, amikor táboroztunk. Szerencsére anyukám betett egy csomag betétet a táskámba mielőtt elindultunk. Sőt ötödikes koromtól kezdve mindig volt nálam pár darab betét a táskámban biztonság esetére.
4/5 anonim válasza:
Érdemes vinni, nem nagy helyet foglal, nem nehéz, viszont ha netán kell, lesz. Tudod, Murphy törvény: ha nyaralsz és nincs nálad semmi (betét vagy tampon) tuti akkor fog megjönni. Kellemes vakációt!
5/5 anonim válasza:
Ötödik utáni nyáron, életemben először mentem táborba és indulás előtti napon jött meg a mensim is első alkalommal. Egyik barátnőmnek egy évvel később szintén táborozás közben. Tegyél el pár darabot mindenképpen, már csak babonából is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!