Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek Menstruációm...

Szerintetek Menstruációm mikor lesz?

Figyelt kérdés
12 lány vagyok a hüvelyváladékom már 3. év végétől van a mellem utána kezdett nőni és már 4.-ben kezdett szőrösödni odalent most már azt vettem észre hogy jobban elkezdtem szőrösödni és a hónaljam is!! Mintha már meglenne a ciklusom de csak úgy mondva hogy a hüvelyváladék van minden nap csak mintha a 28. napon sokkal több volna a barátnőmnek tavasz elejétől van neki hüvelyváladéka és a nyáron ő már menstruált szerintetek ez normális dolog?? ja és még nem mondtam hogy a hasam ritkán szokott görcsölni! segítsetek hogy nekem meg fog jönni nemsokára vagy csak később? előre is közönöm
2013. szept. 3. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármelyik pillanatban megjöhet a menstruációd, de biztosan nem lehet tudni, hogy mikor.
2013. szept. 3. 16:00
 2/5 A kérdező kommentje:
oké köszönöm! de ti szerintetek elég fejlett vagyok ahoz hogy menstruáljak ja és szerintetek vegyek olyan melltartót amiben van szivacs??
2013. szept. 3. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Elég fejlett vagy. Miért kellene szivacs?????!!
2013. szept. 3. 16:15
 4/5 A kérdező kommentje:
mert hogy a barátnőim az mondják jobban állna a szivacs ja és csak akkor menstruálhatok ha van fehér folyásom az eggyik bairnőm úgy menstruált hogy volt hüvelyváladáéka és egyszercsak pufff menstruállt
2013. szept. 3. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez aranyos :D Bármelyik pillanatban megjöhet egyébként a menstruációd (pontosan nem fogja senki sem neked ezt megmondani, hogy mikor), úgyhogy betétet tarts magadnál mindig, hátha úgy hozza a helyzet :) Melltartóból olyat vásárolsz amilyet szeretnél, én is jobban szeretem a szivacsosakat, mint az egyszerű anyagosat.
2013. szept. 3. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!