Szőrök a mellemen. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Lehet van valami hormon bajon ? Fekete szőrszállak vannak a mellemnél, nem sok de lehet egyre több lesz..Mi lehet az oka? mit lehet vele tenni?2009. nov. 1. 19:41
1/4 anonim 

válasza:

ha amúgyis erősebb a szőrzeted, máshol is, ésmég fekete is, akkor nincs abban semmi h ottisvanpár.
sajnos a sötétebb szőrű, vastagabb szőrű lányoknál ez gyakori. főleg hamég a haja is sötét, és a bpőre is sötétebb
2/4 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy nem vagyok erős szörzetű és szöröm se fekete sehol, inkább világos. A hajam isinkább középbarna.
2009. nov. 1. 21:21
3/4 anonim 

válasza:

Szedd ki szemöldökcsipesszel azt a pár szálat. Nekem világos színű a hajam és a szőrzetem de az alsó karomon szőke, kb. 2 cm-es sűrű szőr van, katasztrófa.
4/4 A kérdező kommentje:
Azt olvastam nem lehet kitépni a szőrt, mert el is rákosodhat.
2009. nov. 3. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!