Ma megjött és nagyon görcsöl a hasam mit csináljak?
oké bocsánat mindenkitől, rossz a hangulatom és minden bajom van:(
a futás jó ötlet de most tényleg hideg van..
és ha lázas vagyok akkor sem szedek gyógyszert:)
feltalálták a hűtőfürdőt..volt régen hogy szedtem gyógyszert de nem vitte le az a lázam.

utolsó előtt mégegyszer bocsi
utolsó köszi:)nekem is anyukám sokat szed gyógyszert és rosszabbak a szervei:S orvos mondta..szóval
próbálom gyógyszer nélkül megúszni a bajokat

A mértéktelen gyógyszerszedés természetesen káros a szervezetre, de az, hogy egy migrénes fejfájásra vagy egy menstruációs görcsre egy hónapban egyszer beveszel egy vagy két szem fájdalomcsillapítót, semmilyen károsodást nem okoz. Ezt sem szabad túldramatizálni.
Ha nagyon ódzkodsz a gyógyszertől, akkor meleg, meleg és meleg! Zuhanyozz meleg vízben, külön ráirányítva a derekadra, hasadra, utána meleg zokni, nadrág és jó vastag takaróba csavarodva gubózz be egy kényelmes fotelba vagy az ágyba. Tehetsz még melegvizes palackot, vagy melegítőpárnát vagy szaunaövet is a hasadra, derekadra, az is sokat segít. Néhány óra és túl leszel rajta.

Én sem veszek be gyógyszert soha.
Nekem bejött, hogy pl. sálat tekerek a derekam köré éjszakára, és az melegít, és nem fáj. De nekem hatásos volt az is, hogy hanyatt fekszek, a térdeimet felhúzom, és csípőemeléseket csinálok. Ezután nekem sokkal jobb. Szerintem sem kell rögtön gyógyszert bekapkodni, mondjuk akinek hőhullámai meg nemtudom micsodái vannak, biztos jobb, de nekem szimpla hasfájásra bejöttek ezek a dolgok. És csatlakozok énis: meleg, meleg, meleg... Meleg zokni, meleg sál, harisnya, nagy pulcsi. Sokkal jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!