Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma megjött és nagyon görcsöl...

Ma megjött és nagyon görcsöl a hasam mit csináljak?

Figyelt kérdés
gyógyszert sosem veszek be még akkor se ha már annyira fáj hogy sírok:(( gyógyszer mérgezi a májam:S
2009. nov. 1. 17:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

oké bocsánat mindenkitől, rossz a hangulatom és minden bajom van:(

a futás jó ötlet de most tényleg hideg van..

és ha lázas vagyok akkor sem szedek gyógyszert:)

feltalálták a hűtőfürdőt..volt régen hogy szedtem gyógyszert de nem vitte le az a lázam.

2009. nov. 1. 18:19
 12/21 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Gyógyszer kizárt akármi bajom van. TEgyél valami meleget a hasadra én i súgy szoktam. Kocogás nálam nem jön szóba örülök ha feküdni tudok:D Nekem van ez a sauna öv ezt teszem a hasamra és nagyon jó:) próbáld ki! ;)
2009. nov. 1. 19:40
 13/21 anonim ***** válasza:
Én vagyok,akit leordítottál,és én nem sértődtem meg,mer amúgy én is elég bunkó hangnembe írtam a válaszom,bocsi :S Nekem sincs jó kedvem:S
2009. nov. 1. 19:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszoló te hülye vagy, vagy nagyon tájékozatlan. Hogyne mérgezne a gyógyszer, a májtól kezdve az emésztőrendszerig mindent. Pl. a fájdalomcsillapítókra is ráírják, hogy májbetegság, gyomorfekély stb. esetén ne szedjük. Sajnos nekem sokat fáj a fejem és sok fájdalomcsillapítót szedek és a májam meg a gyomrom látja kárát. Nem is tudom hogy lehetsz ennyire tájékozatlan. Gyógyszert akkor szedjünk ha nagyon muszáj. Vagy pl. szerinted miért kell szedni bélflórát helyreállító baktériumokat gyógyszerszedés után? Talán mert a gyógyszer tönkretette őket.
2009. nov. 1. 19:49
 15/21 A kérdező kommentje:

utolsó előtt mégegyszer bocsi

utolsó köszi:)nekem is anyukám sokat szed gyógyszert és rosszabbak a szervei:S orvos mondta..szóval

próbálom gyógyszer nélkül megúszni a bajokat

2009. nov. 1. 20:34
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

A mértéktelen gyógyszerszedés természetesen káros a szervezetre, de az, hogy egy migrénes fejfájásra vagy egy menstruációs görcsre egy hónapban egyszer beveszel egy vagy két szem fájdalomcsillapítót, semmilyen károsodást nem okoz. Ezt sem szabad túldramatizálni.

Ha nagyon ódzkodsz a gyógyszertől, akkor meleg, meleg és meleg! Zuhanyozz meleg vízben, külön ráirányítva a derekadra, hasadra, utána meleg zokni, nadrág és jó vastag takaróba csavarodva gubózz be egy kényelmes fotelba vagy az ágyba. Tehetsz még melegvizes palackot, vagy melegítőpárnát vagy szaunaövet is a hasadra, derekadra, az is sokat segít. Néhány óra és túl leszel rajta.

2009. nov. 2. 05:01
 17/21 anonim ***** válasza:

Én sem veszek be gyógyszert soha.

Nekem bejött, hogy pl. sálat tekerek a derekam köré éjszakára, és az melegít, és nem fáj. De nekem hatásos volt az is, hogy hanyatt fekszek, a térdeimet felhúzom, és csípőemeléseket csinálok. Ezután nekem sokkal jobb. Szerintem sem kell rögtön gyógyszert bekapkodni, mondjuk akinek hőhullámai meg nemtudom micsodái vannak, biztos jobb, de nekem szimpla hasfájásra bejöttek ezek a dolgok. És csatlakozok énis: meleg, meleg, meleg... Meleg zokni, meleg sál, harisnya, nagy pulcsi. Sokkal jobb!

2009. nov. 25. 09:12
 18/21 nvikka válasza:
Hallgasd a kedvenc zenédet fülhallgatóval!!!!halkan!nekem bevált!mindig!
2011. aug. 3. 08:42
 19/21 anonim válasza:
Szerintem a melegviz/tusolás is sokat segít mert ellazítja a hasadat és nem göraölsz anyira. A kocogás sem rosz ötlet de ha azt nem szeretnéd akkor csak sétálj nekem az is segít. Én se szedek gyógyszert ha nem muszály. ;)
2017. ápr. 26. 19:56
 20/21 anonim válasza:
Szerintem a melegviz/tusolás is sokat segít mert ellazítja a hasadat és nem görcsölsz anyira. A kocogás sem rosz ötlet de ha azt nem szeretnéd akkor csak sétálj nekem az is segít. Én se szedek gyógyszert ha nem muszály. ;)
2017. ápr. 26. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!