Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció mikor?

Menstruáció mikor?

Figyelt kérdés

A fehér folyásom 2,5 éve jön.Most nyáron a derekam hirtelen nagyot nőtt (nem tudok egy csomó nadrágot becsatolni)

Tavaly ilyenkor kezdett a mellem nőni és most már vannak ilyen kis tini (vagy milyen) melltartóim amik jók.A nyáron 40 ről 45 kilora híztam.Néha bele nyilal a fájdalom az alhasamba. :(

A lényeg az hogy kb mikor jön meg a menstruációm mert nagyon félek már kb 2 hete hogy pont az évnyitón jön meg amin szerepelek.Ugye van még egy kis időm?

13/L

2013. szept. 1. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet előre megjósolni.

Nekem 0 tünettel (hasfájás, fehérfolyás, semmi nem volt) jött meg az első sulinapon 12 évesen. Másnak meg évek óta hasonló tünetei voltak, mint neked, mégis majdnem gimibe járt már mire először megjött neki.

Legyél mindig felkészülve.

Ha nagyon félsz, hogy pont akkor érne baleset, akkor rakj be előre egy betétet. Sok vizet nem zavar, de legalább nem kerülsz kínos helyzetbe.

2013. szept. 1. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos ezt nem tudjuk megmondani, de egy betét nem árthat ahogy előttem is mondták :)

Bár nem hiszem h az elsőnél elöntene a vér de jobb felkészülni rá...

Ne izgulj nem lesz semmi baj :D

2013. szept. 1. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Betét mindig legyen nálad, mert sajnos nem lehet tudni, hogy mikor fog megjönni a menstruációd. Bármelyik pillanatban megjöhet, de az is lehet, hogy még hónapokig, vagy évekig nem lesz semmi!
2013. szept. 2. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!