Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szexuális élmény miatt késhet...

Szexuális élmény miatt késhet a menstruáció?

Figyelt kérdés

Igazából esélytelennek érzem, hogy terhes lehetnék, mert először elélvezett aztán gumival volt a dolog utána meg már másodjára nem élvezett el, ez volt 17.-én. Múlt hónapba 28. fele volt meg.. Már késik egy, máskor is van, hogy nem rendszeres mármint összevissza jön meg, csak most idegesít, hogy miért pont most késik... Első szexuális élményem volt, létezne, hogy csak az akkori stressz miatt vagy bármi?

18/L

2013. szept. 1. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha az első és harmadik alkalommal is volt benned,simán lehetsz terhes.Drogériában is kaphatsz terhességi tesztet,kimaradt menses után már használható.De ha így össze- vissza jön meg ,a vérből lehet kimutatni teljes bizonyossággal.
2013. szept. 1. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Késhet a stressz miatt is, és a heves orgazmus miatti esetleges ovuláció miatt is. Akár megjön, akár nem, 2..3 hét múlva én csinálnék egy tesztet a helyedben.
2013. szept. 1. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet terhes vagy!
2013. szept. 1. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Óvszer nélkül is benned volt. Meg van az esélye...
2013. szept. 1. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ész is kell ám a szexhez... Magyar vagy? Legalább egy magyar gyerekkel is több lenne:)
2013. szept. 1. 13:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem volt bennem, ez félreértés volt, én fogalmaztam rosszul bocsánat. Petting volt eleinte akkor élvezett el... szépen megtörölgette magát, aztán gumival történtek a dolgok... Ezért sem értem, esélytelen szerintem így visszagondolva az estére.. nagyon remélem mert akkor hatalmas gáz lenne.... csak én lehetek ilyen szerencsétlen, első együttlétem és ezen kell aggódnom, pedig vigyáztunk....
2013. szept. 1. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!