Mit tanácsoltok, mit tegyek még?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon érzékeny vagyok mindenféle nőgyógyászati betegségekre,jelenleg is beteg vagyok,holnap megyek orvoshoz,de ebben az évben már körübelül 5-ödjére.Már a párom is volt vizsgálaton,most a kenet eredményére várunk.Odafigyelek,hogy soha ne üljek le sehová,mindig megmosom a kezem,stb.Mégis mindig elkapok valamilyen bacit.Szeretnék végre egészséges lenni.Mit tanácsoltok,milyen házi módszerek,tippek vannak ilyen esetre?Teafaolajat használtam már,grapefruit mag cseppeket is szedtem,de sajnos elég drága,és annyira nem volt hatásos :(2013. szept. 1. 17:34
1/3 anonim válasza:
Vannak hüvelyi probiotikumok, melyekkel erősítheted a flórádat, így ellenállóbbá tenni.
Más betegségekre is hajlamos vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem,nem szoktam beteg lenni,általában csak télen 2-3 alkalommal meg vagyok fázva.
2013. szept. 1. 18:34
3/3 anonim válasza:
Szóval csak egy helyen van baj, nem általánosságban rossz az immunrendszered.
Óvszert használtok? Mert a savas hüvely miatt lúgos az ondó, ami így felboríthatja a pH-d. Ha nem tetszik az óvszer, akkor minden együttlét után tejsavas öblítés. A probiotikumok mellett ez a legjobb ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!