Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti megmossátok a hüvelyeteket...

Ti megmossátok a hüvelyeteket is, fürdéskor?

Figyelt kérdés
Én konkrétan a tusfürdőt végig kenem magamon, a csiklómon és az egész külső részén nyilván, viszont a hüvelyembe nem szoktam nyúkálni, és nem tudom,hogy ez így baj-e? Fel kellene nyúlni?
2013. szept. 1. 02:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csiklódra se kenj tömény tusfürdőt, hüvelyt sem kell belülről kimosni, natur készítménnyel, szivaccsal szoktam végigkenni az egész testem és lemosom magam vízzel a kádban, vagy zuhannyal.
2013. szept. 1. 07:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szabad! A hüvelynek van egy természetes flórája(ez a savas közeg és a benne található lactobacillusok adják meg a hüvely és a nemiszervek védelmét),amit még tiszta vízzel sem szabad kimosni,mert akkor jönnek a fertőzések.
2013. szept. 1. 07:52
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Nekem már a csiklóm és körülötte úgy az egész,egy megszokás, de nyúkálni én sem szoktam magamban,továbbra sem fogok:D

2013. szept. 1. 21:34
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Dehogyisnem szabad, csak gyenge szappanos vízzel.

Amikor menstruálsz akkor ott hagyod benne a rothadó vért?

Szóval szabad, csak nem gyakran és enyhe szappannal/tusfürdővel.

2013. szept. 7. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!