Fáj az egyik mellem! Eléggé félek. (? )
Már tettem itt fel egy kérdést ma, kaptam is rá választ, de kérlek nyugtassatok meg!!
Rendszertelenül (havonta kb.) pár napig fáj a bal mellem. Szúró érzés. Ha megnyomom picit fáj, de ennyi. Nem érzek rajta semmi különöset.
Holnap mindenképp szólok anyának, elmegyek dokihoz. De félek. Volt már valaki ilyen helyzetben??
Arra is gondoltam, hogy lehet a növekedés miatt? Csakmert a bal mellem mindigis nagyobb volt egy picit a jobbnál... De nem tudom :(
16L
Nekem is minden hónapban fáj peteéréskor :)
Nyugi.
Peteérésem van, mert barna folyásom is van... És az is a jele. Akkor ne aggójak? Felkeressek azért egy dokit?
És köszönöm lányok!! Most kicsit megnyugodtam :)
16 évesen nem hiszem hogy erről lenne szó :)
De ettőlfüggetlenül azért elmegyek dokihoz.
16 évesen is lehet bármi betegsége az embernek. De ha nem erre gondoltál, akkor mitől félsz?
Egyébként anyukám mellett halt meg a kórházban egy egészen fiatal lány mellrákban :( Nem ijesztgetésből ,csak azért mondom, hogy senki ne higgye, hogy csak idősebb nőket érhet el.
De neked biztos nem ez van, de kérj egy ultrahangos mellvizsgálatot, akkor megnyugszol.
Nem, én legrosszabb esetben cisztára vagy valami csomóra gondoltam, de most jól megijedtem :(
Amúgyis mindent túlaggódok és bebeszélek magamnak, remélem nem lesz semmi most sem, és csak túlreagálom.
Semmi bajod nyugi!
Szinte minden lánynak fáj ebben a korban olykor pár napig a növekedéstől.
Dehogy van rákos daganatod, ebben a korban nincs is még, plussz az nem is fáj csak az utolsó stádiumban amikor rengeteg más tönete is van már. Szóval nyugi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!