Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen az ovulációs fájdalom?

Milyen az ovulációs fájdalom?

Figyelt kérdés

Szúrkáló érzés a has aljában?

Nekem most az van, kíváncsi vagyok, ez az-e :)

2009. nov. 1. 11:23
 1/3 anonim válasza:

Olyan "húzó" fájdalom, bár néha élesnek is mondható, de nem erős, elviselhetetlen fájdalom. Szóval nem görcs jellegű /nem annyira erős semmiképpen, mint mondjuk a menstruációs fájdalom/. Nekem nem szokott sokáig tartani, néha észre veszem a ciklus félidejében, hogy fájogat a hasam, néha egy pici /minimális/ vérzés is van /pár csepp/.

És, ha a ciklusod pontos, akkor kb. a középidőben érzed /vagyis 28-29 napos ciklusnál már érezheted a 13. nap körül akár/.

2009. nov. 1. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem még soha nem volt ilyenem...
2009. nov. 1. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem kellemetlen kis alhasi fájdalom. Tompa fájdalom, néha kicsit élesebb. Annyira nem erős, hogy bármiben akadályozzon, vagy panaszra méltassam, de annyira igen, hogy ne tudjam figyelmen kívül hagyni.
2009. nov. 2. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!