Milyen az ovulációs fájdalom?
Figyelt kérdés
Szúrkáló érzés a has aljában?
Nekem most az van, kíváncsi vagyok, ez az-e :)
2009. nov. 1. 11:23
1/3 anonim válasza:
Olyan "húzó" fájdalom, bár néha élesnek is mondható, de nem erős, elviselhetetlen fájdalom. Szóval nem görcs jellegű /nem annyira erős semmiképpen, mint mondjuk a menstruációs fájdalom/. Nekem nem szokott sokáig tartani, néha észre veszem a ciklus félidejében, hogy fájogat a hasam, néha egy pici /minimális/ vérzés is van /pár csepp/.
És, ha a ciklusod pontos, akkor kb. a középidőben érzed /vagyis 28-29 napos ciklusnál már érezheted a 13. nap körül akár/.
2/3 anonim válasza:
Nekem még soha nem volt ilyenem...
3/3 anonim válasza:
Nekem kellemetlen kis alhasi fájdalom. Tompa fájdalom, néha kicsit élesebb. Annyira nem erős, hogy bármiben akadályozzon, vagy panaszra méltassam, de annyira igen, hogy ne tudjam figyelmen kívül hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!