Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pecsételő vérzés következményei?

Pecsételő vérzés következményei?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam arról, hogy a pecsételő vérzés a beágyazódást jelenti, vagy a fogamzásgátló hibáját, esetleg valami fertőzést. Én fogamzásgátlót szedek már 3,5 éve,6 éve menstruálok. Utolsó menstruációm óta 4 nap telt mikor pecsételő vérzés jelent meg 2 napig tartott, ma még nem észleltem.Szerintetek mi lehet a pecsételésnek az oka a felsoroltakon kívül? És mik lehetnek a következményei? (gyermekvállalásra, következő menszire, szexuális életre nézve)
2009. nov. 1. 10:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Bárkinél, de fogamzásgátló szedésekor különösen előfordulhat néha ún. köztes vérzés, pecsételés. Ártalmatlan, nem befolyásol semmit a jövődre nézve, de ha többször, gyakran előfordul, vagy elhúzódik vagy egyszerűen csak megnyugtatna, bátran fordulj nőgyógyászhoz, még az is lehet, hogy új tablettát fog ajánlani az eddigi helyett.
2009. nov. 1. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!