Pecsételő vérzés következményei?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam arról, hogy a pecsételő vérzés a beágyazódást jelenti, vagy a fogamzásgátló hibáját, esetleg valami fertőzést. Én fogamzásgátlót szedek már 3,5 éve,6 éve menstruálok. Utolsó menstruációm óta 4 nap telt mikor pecsételő vérzés jelent meg 2 napig tartott, ma még nem észleltem.Szerintetek mi lehet a pecsételésnek az oka a felsoroltakon kívül? És mik lehetnek a következményei? (gyermekvállalásra, következő menszire, szexuális életre nézve)2009. nov. 1. 10:35
1/1 anonim 

válasza:

Bárkinél, de fogamzásgátló szedésekor különösen előfordulhat néha ún. köztes vérzés, pecsételés. Ártalmatlan, nem befolyásol semmit a jövődre nézve, de ha többször, gyakran előfordul, vagy elhúzódik vagy egyszerűen csak megnyugtatna, bátran fordulj nőgyógyászhoz, még az is lehet, hogy új tablettát fog ajánlani az eddigi helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!