Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi van akkor ha egy nő nem...

Mi van akkor ha egy nő nem megy el 15 évesen nőiorvoshoz? Mit csinálnak vele? Később bevehetik?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
XD ja bevehetik XDXD jézus :|
2009. nov. 1. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:

??? írd lemég egyszer , valahogy fogalmazd át, mert így nem érteni.

Külömben van, aki 30 évesen megy először dokihoz(nem jó ez sem), és akkor viszik be az adatait a gépbe, és ennyi.

2009. nov. 1. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
15 éves és nő egy mondatban... bizarr :-D Meg az is, hogy érthetetlen, mit akarsz ezzel kérdezni.
2009. nov. 1. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Én 16 évesen mentem el elsőnek nőgyógyászhoz, kicsit én is izgultam de nem is volt olyan kellemetlen. Mindenek előtt mikor bemész a rendelőbe az aszisztens megkérdezi, hogy miért jöttél (én pl fogamzásgátlót íratni mentem) és a szerint utasít. Nekem a vetkőzőbe kellett mennem, ott levetkőztem deréktól lefele de a bugyi rajtam maradt és a zokni is. Megkérdezte a doki, hogy élek e már szexuális életet, és azt, hogy most vagyok e elsőnek, mert akkor mindent elmond, hogy mikor mit csinál velem. Felfeküdtem az asztalra, megvizsgálta a hüvelyem, azután feltett egy kacsát(fémből készült eszköz ami arra szolgál, hogy jobban belásson a hüvelyedbe) és kenetet vett rákszűrés céljából. Fogamzásgátló íratáskor ez kötelező eljárás, és évente meg kell ismételni.

Igazából akkor mész el elsőnek a nőgyógyászhoz, amikor akarsz. Ha nem mersz egyedül elmenni kérd meg anyukádat, vagy az egyik barátnődet, hogy kísérjen el.

Sok sikert!

2009. nov. 1. 10:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem csinálnak vele semmit.Ha nincs bajod,és nem akarsz fogamzásgátlót feliratni,nem kell nőgyógyászhoz menni,senki nem fog ezért megbüntetni,vagy ilyesmi.Később is nyugodtan el lehet menni.Én 17 évesen mentem el először,mert fertőzésem volt,és azóta se voltam.Tehát ilyen szűrésen még nem voltam,nem is tervezem,és szerintem nem fogok emiatt börtönbe kerülni:)
2009. nov. 1. 10:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Bár a kérdésed abszolút értelmetlen, nem világos, kb. megpróbálok válaszolni:

Azt mondják, akinek nincs panasza és nem él nemi életet, annak kb.20 éves kortól ajánlott (nem kötelező, de értelmes ember belátja, hogy saját érdeke!) évente egyszer rákszűrésre menni a nőgyógyászhoz.

Ebből következik, hogy amennyiben nemi életet élsz, korábban illik elmenni, akkor is, ha óvszerrel védekeztek és még nem akarsz tablettát szedni, illetve nyilvánvalóan mindenkinek a saját -és partnere- érdekében azonnal el kell mennie, ha bármilyen panasza (pl. fertőzésre utaló tünete) van.

2009. nov. 1. 11:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!