Az felfázásnak minősül, ha nem kell gyakran pisilnem, viszont csíp, és fáj?
Figyelt kérdés
Mert nálam most ez van. Ha sok folyadékot iszok, vagy ülőfürdőzök, elmúlhat?2013. aug. 30. 15:48
1/10 anonim válasza:
Hétvégén csináld az ülőfürdőt és igyál, de ha nem múlik, akkor hétfőn menj orvoshoz.
2/10 anonim válasza:
Genny van a vizeletedben. Orvoshoz mielőbb!
3/10 anonim válasza:
Medveszőlő levél teát igyál addig is.
4/10 anonim válasza:
egyél közben szárított tőzegáfonyát
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! félek, nehogy vmi baktériumos fertőzés legyen... :(
2013. aug. 30. 16:16
6/10 anonim válasza:
Első vagyok. Épp ezért menj legkésőbb hétfőn mindenképpen orvoshoz ha nem múlik.
7/10 anonim válasza:
Sokat küszködtem hasonlóval régebben. Pincében gyúrtam félpucéron, ott fázhattam fel. Először gyakran kellett pisilnem, ez elmúlt idővel, de a csípés és a fájdalom majd' egy évig tartott. Minden orvost végigjártam, nem találtak semmi kirívó eltérést, de a tünetek nem múltak, már teljesen kikészültem, pisilni sem mertem, aludni is alig tudtam, megkeserítette az életem. Majd így nyár végén, ősz elején faterom meggybort készített, elkezdtem inni, egy jó pohárral (kb. 3 deci) naponta. Két hét alatt elmúltak a panaszaim. Később hallottam, hogy a meggylé, meggybor, meggyfa levélből főzött tea valóban jó a húgyúti gondok ellen. Első az orvos persze, ki kell zárni a komolyabb bajokat, és ha nem találnak semmit, jöhetnek a házi praktikák. Azonban óvatosan a meggyborral, rohadt erős...
8/10 anonim válasza:
Igen, próbáld az ülőfürdőt és sok-sok folyadékot, elmúlhat.
Ha nem, akkor menj el a házidokihoz és vigyél vizeletmintát magaddal, és ha szükséges, akkor majd felír neked antibiotikumot.
9/10 anonim válasza:
Ha nem múlik el hétfőig, akkor háziorvoshoz menj középsugaras vizelet mintával.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! most valamiért panaszmentes vagyok. De az ülőfürdő+sok folyadék persze lesz a hétvégén!
2013. aug. 30. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!