Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Állandóan pisilnem kell?

Állandóan pisilnem kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Körülbelül egy éve van az, hogy sűrűbben pisilek. Mostmár ez iszonyatosan idegesítő... Egy éve kezdtem el komolyabban, intenzívebben sportolni, de egyszerűen már ez kibírhatatlan. Kimegyek pisilni, elkezdek edzeni(intenzív edzés) 5 percig nem bírom, máris pisilnem kell. Kimegyek futni, ugyanez,úgy hogy előtte elmentem wc-re. Nem bírom visszatartani, hallottam hogy a sport felpörgeti az anyagcserét, de ennyire????? Nem fáj, nem csíp, csak egyszerűen rossz, hogy egy hülye edzést nem bírok végigcsinálni anélkül hogy ki kelljen mennem, vagy hogy nem bírok úgy futni hogy nem kell pisilnem. Mitől lehet ez???? Előre is köszönöm a válaszokat!

18/L

2013. máj. 24. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha emellé rengeteg folyadékot is iszol, akkor egy vércukor vizsgálat nem ártana és vese funkciót is lehetne nézetni.
2013. máj. 24. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Első jókat ír!

Azért én gyanakodnék még krónikus cystitis-re is! Sokszor nincsenek kifejezett tünetei, nem muszáj a pisilésnek csípnie sem. Van aki észre sem veszi, annyira enyhék a tünetek. Sokszor emiatt nem fordulnak orvoshoz és idültté válik. Mindenképp fordulj orvoshoz! (Már előbb kellett volna)

2013. máj. 24. 19:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De johetnek még válaszok. Gyogyithatoak ezek? ugye nem kell abbahagynom a sportot???
2013. máj. 24. 19:43
 4/6 anonim válasza:
ugyanez van velem is,a hólyagod nehezebben bírja el a folyadékot,én voltam orvosnál ezzel,ezzel kell együtt élni,hogy ha nem iszol csak 1 dl vizet akkor is sokat fogsz pisilni!ez nem olyan nagy gáz!de nézesd meg magad orvossal.a sportot pedig ne hagyd abba
2013. máj. 24. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen csináltass egy teljes vér és vizeletvizsgálatot! Annak az eredményétől függ, hogy mi a további teendő!
2013. máj. 25. 06:29
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. máj. 25. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!