Állandóan pisilnem kell?
Sziasztok!
Körülbelül egy éve van az, hogy sűrűbben pisilek. Mostmár ez iszonyatosan idegesítő... Egy éve kezdtem el komolyabban, intenzívebben sportolni, de egyszerűen már ez kibírhatatlan. Kimegyek pisilni, elkezdek edzeni(intenzív edzés) 5 percig nem bírom, máris pisilnem kell. Kimegyek futni, ugyanez,úgy hogy előtte elmentem wc-re. Nem bírom visszatartani, hallottam hogy a sport felpörgeti az anyagcserét, de ennyire????? Nem fáj, nem csíp, csak egyszerűen rossz, hogy egy hülye edzést nem bírok végigcsinálni anélkül hogy ki kelljen mennem, vagy hogy nem bírok úgy futni hogy nem kell pisilnem. Mitől lehet ez???? Előre is köszönöm a válaszokat!
18/L
Első jókat ír!
Azért én gyanakodnék még krónikus cystitis-re is! Sokszor nincsenek kifejezett tünetei, nem muszáj a pisilésnek csípnie sem. Van aki észre sem veszi, annyira enyhék a tünetek. Sokszor emiatt nem fordulnak orvoshoz és idültté válik. Mindenképp fordulj orvoshoz! (Már előbb kellett volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!