Milyen egy nőgyógyászati vizsgálat?
Figyelt kérdés
Gondolom, már sokan feltették a kérdést, de én kiváncsi lennék, hogy milyen ha lehet, akkor részletesen írjátok légyszi2009. okt. 31. 23:28
1/6 anonim 

válasza:

Hát akkor részletesen: Bemész, bemutatkozol és elmondod hogy először jöttél, esetleg hogy izgulsz kicsit. Ha van panaszod, azt is, ha nincs akkor csak azt, hogy szeretnéd tudni egészséges vagy-e, azért jöttél. Ha szeretnél kérdezni valamit, ekkor is megteheted meg a viszgálat után is, csak szólj. Utána megmondja a doki, hogy okés akkor most vetkőzz le (esetleg előtte elmondja hogy miket fog csinálni) és csüccsenj fel a székbe. Popót jó előre kell tenni, aztán lefekszel. Lazítani kell, ő kesztyűt húz és felnyúl.Könnyebb, ha jó nagyokat sóhajtassz. Általában fura, de nem fáj. Megtapogatja belülről a dolgokat és közben kicsit megnyomkodja a hasadat a másik kezével . Kicsit kellemetlen, de nem gáz. Ha valami fertőzést lát, vagy rákszűrést is szeretnél (évente egyszer érdemes), akkor kenetet vesz. Na ezt nem szeretem, de ez sem fáj, inkább furán kellemetlen.Kiveszi a kezét a puncidból és a "kacsával" nyúl fel.Lazíts!! Az egy kicsit hideg fémtárgy (mint a kacsa csőre olyan),amivel egy kicsit kitágít. Ezután egy hurkapálcikának tűnő, vattás végű tárggyal benyúl és picit hozzádér belül, így már le is vette a mintát. Aztán kihúzza a kacsát és kész is vagy. Mondjuk az sem árt, ha a melledet is megnézeted vele ami annyiból áll, hogy kicsit megtaperolja, amit aztán te is megtanulsz és megtehetsz esténkét.Ennyi.Szarul hangzik, de én álltalában vetkőzéssel-öltözéssel együtt 10 perc alatt végezni szoktam. Ja, úgy menj oda hogy azért jól megmosakszol. És a végén, ha magándokid van ne felejtsd el megkérdezni mennyivel tartozol! Én először annyira izgultam, elfelejtettem fizetni. Legközelebb pótoltam, de semmi baj nem volt belőle, jót nevetett rajta(m) a dokim.
2/6 anonim 

válasza:

És mehetsz szoknyában. Azt nem kell levenni általában.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ
2009. nov. 1. 00:02
4/6 A kérdező kommentje:
Szoknya semmi pénzért
2009. nov. 1. 00:04
5/6 anonim válasza:
Én is ezt akartam írni csak rövidebben, feleségem mesélte mikor kérdeztem. De akkor ennyi. L.
6/6 A kérdező kommentje:
:)
2009. nov. 1. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!