Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől alszok naponta csaknem...

Mitől alszok naponta csaknem 13 órát? 14L

Figyelt kérdés
Mostanában sokszor érzem fáradtnak magam,és sokat görcsöl a hasam.Mi lehet az oka?
2009. okt. 31. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Megjött már? Nem lehet, hogy készülődik? :)

Egyébként nekem amióta az eszemet tudom, több alvásra van szükségem, mint az átlag, így 19 évesen is kb. 10 óra alvás kellene ahhoz, hogy rendesen ki tudjam magam pihenni, csak sajnos a koliban ez nem nagyon szokott összejönni :(

2009. okt. 31. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mindig depis vagyok mielött megjön és sokat alszom. De ha nem mulik el keres dokit mert sok betegsség jele lehet.
2009. okt. 31. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Belőled lesznek az olyan ovónők mint nekem voltak és állandóan kényszerítettek, hogy ébren feküdjek fényes nappal órákon át, mert nem bírtam aludni :(
 4/5 anonim ***** válasza:

14 évesen kb. én is ennyit aludtam... a régi szép idők, amikor még volt időm aludni.. :D

A görcs meg lehet a menstruáció jele, ha már megjött vagy készülődik. De nekem amikor először megjött, akkor nem görcsölt a hasam, meg semmi. Inkább mostanában szokott. Dehát nem vagyunk egyformák. :D

5/5 anonim ***** válasza:

Én 28 évesen van hogy ha tehetem, naponta 15-20 órát alszok. Elmentem dokihoz, magas volt a koleszterinem (!) kaptam rá gyógyszert, azóta valamivel jobb.

Lehet a korral jár, lehet lelki okok miatt, de lehet pl egy egyszerű vashiány. Szerintem attól nem lesz bajod, ha a dokit felkeresed vele. :)

2009. nov. 1. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!