Mitől alszok naponta csaknem 13 órát? 14L

Szia! Megjött már? Nem lehet, hogy készülődik? :)
Egyébként nekem amióta az eszemet tudom, több alvásra van szükségem, mint az átlag, így 19 évesen is kb. 10 óra alvás kellene ahhoz, hogy rendesen ki tudjam magam pihenni, csak sajnos a koliban ez nem nagyon szokott összejönni :(

14 évesen kb. én is ennyit aludtam... a régi szép idők, amikor még volt időm aludni.. :D
A görcs meg lehet a menstruáció jele, ha már megjött vagy készülődik. De nekem amikor először megjött, akkor nem görcsölt a hasam, meg semmi. Inkább mostanában szokott. Dehát nem vagyunk egyformák. :D

Én 28 évesen van hogy ha tehetem, naponta 15-20 órát alszok. Elmentem dokihoz, magas volt a koleszterinem (!) kaptam rá gyógyszert, azóta valamivel jobb.
Lehet a korral jár, lehet lelki okok miatt, de lehet pl egy egyszerű vashiány. Szerintem attól nem lesz bajod, ha a dokit felkeresed vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!