A puncim középső része feltagadt miutan megujjaztak! Ez attol lehet vagy vmi baci került oda? és ez súlyos vagy lefog apadni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 18:39
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Érzel is valamit? Fáj? Viszket?
2/10 anonim válasza:
Pfuuuuu...... meg sem merem kerdezni hany eves vagy..... Ezek utan meg amugy is tobbet irnal....
3/10 A kérdező kommentje:
nem fáj! kicsit viszket , de elotte is viszketett
17 vagyok!!
2013. aug. 28. 18:57
4/10 anonim válasza:
Szexeltél már valakivel?
Megmosta a kezét a barátod, mielőtt beléd nyúlt?
5/10 A kérdező kommentje:
nem szexeltem még
és nemtudom , nem hiszem:\
de annyit mondjatok h ez csak egy csunya baci és elmulik vagy vmi komolyabb?:O
2013. aug. 28. 19:09
6/10 anonim válasza:
Nem tudom, nem látom. Lehet akármi
7/10 anonim válasza:
küldj egy képet privátban és megmondom.
8/10 anonim válasza:
Lehet,hogy kidörzsölte.Gyanítom nem lehetett igazán nagy élmény és nem nedvesedtél kellően.Van olyan is,hogy valaki allergiás a sikosítóra.Ha előtte is viszketett,lehet gombás fertőzésed is.Doki.
9/10 anonim válasza:
Velem is ugyan ez van :0 elmentemrvoshoz az eredmenyekre varok :/ kivancsi vagyok hogy mi ez....
10/10 anonim válasza:
Ha elötte nem viszketett, akkor semmi bajod sincs, csak kidörzsölődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!