Hogyan szakitsak a baratommal?
Figyelt kérdés
Ket es fel eve vagyunk egyutt,minden rendben volt eddig. Nagyon rendes volt velem mindig,megprobalt a kedvemben jarni ...Mostansag osszekaptunk nehnayszor,de ugy erzem hogy ez az en hibam...neha azt erzem,h unom mar...de sajnalom elommdani neki,tudom hogy iszonyuan megbantanam vele..valaki tudna segiteni valami otlettel ??2013. aug. 27. 21:00
1/5 anonim válasza:
Ha unod, biztos nem szereted már úgy, mint régen. Próbálj egyenesen, de tapintatosan fogalmazni a szakításkor. Minden a szavakon múlik. Persze, hogy fájni fog neki, neked is. De túl kell rajta esni. Szerelmet hazudni a legnagyobb bűnök egyike.
2/5 anonim válasza:
Hazudd neki, hogy mást szeretsz. A férfiak ilyenkor hamar ki tudnak ábrándulni ;-)
3/5 A kérdező kommentje:
Nem,hazudni nem fogok neki. Megbantani hujesegekkel nem akarom,nem ezt erdemli. Koszi a valaszokat.
2013. aug. 27. 21:09
4/5 anonim válasza:
Sajnálatból senki mellett nem érdemes maradni,egy jó kapcsolat nem erről szól.Nyugodtan mondd el,hogy elfáradt a dolog,nem szeretnéd folytatni.Jobb,mintha addig várnál,míg belép az életedbe egy második.
5/5 A kérdező kommentje:
Meg valamit szertnek kerdezni...: Eltervezem magamba,hogy igen is ma szakitok vele stb, (ezt mar kituggya hanyszor elterveztem ) es amikor eljon a pillanat nemt elmondani neki..,mintha valami lenne a torkomba vagy nem is tudom es nem jon a szo,hogy elmondjam..Valakinek valami otlete? -amitol elmulna ez a "gyomorideg",es el tudnam mondani neki??
2013. aug. 29. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!