Milyen betétet tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyjából már beállt,de mindig változó az erőssége...suliba nem tudom milyet használjak ha erősebb .tudnátok segíteni?2013. aug. 26. 20:50
1/11 anonim válasza:
Tampon +betét vagy éjszakai betét.
2/11 A kérdező kommentje:
éjszakait szoktam használni de van hogy 2-3 óra után átázik...és ezt szeretném elkerülni,tampont még nem szeretnék használni :)
2013. aug. 26. 20:55
4/11 anonim válasza:
Én párszor úgy szoktam meg mondták is,hogy vastagabb,jónedvszivó vagy Ejszakai betét+vatta.:)
5/11 anonim válasza:
Szia! Hány éves vagy h megtudd állapítani h beállt-e már?? :) Mert ez általában 16 éven alul semmiképp nem történik meg! Azért változó mert még nem állt be, csak te hiszed azt! Majd ha mindig pontban ugyanakkor jön meg, ki tudod számolni, mindig ugyanannyi ideig vérzel, általában ugyanolyan erősséggel, NA AKKOR mondhatod azt, h beállt a menzeszed! Ha erősebb a vérzésed én éjszakai(hosszabb) v vastagabb betétek javaslok neked! Nézz rá és olyan sűrűn cseréld amikor csak szükségét érzed! ;) Örülök h segíthettem!
6/11 anonim válasza:
Vattát pedig ne használj, mert beleragad a nemi szervedbe!
7/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.márkára nektek melyik vált be?
2013. aug. 27. 09:00
8/11 anonim válasza:
Èn Libresse,Naturella betétet szoktam használni.Ritkán még alwayst is!:)
9/11 anonim válasza:
Szia!
Nekem libresse,always ezek váltak be a legjobban.
Szerintem a suliba egy jó nedvszívó képességű betétet használj
Én úgy szoktam mielőtt elindulok otthonról kicserélem, majd második óra után, aztán pedig 2 tanóránként így elkerülhető az átázás
Remélem tudtam segíteni! :)
10/11 A kérdező kommentje:
köszii midnekinek :))
2013. aug. 29. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!