Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen betétet tudnátok ajánlani?

Milyen betétet tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Holnap este utazok el 5 napra, és ugye most megvan. Anya most nincs itthon hogy vegyen úgyhogy holnap nekem kell venni, de nemtudom hogy milyet vegyek. Anyu mindig always vesz, de szeretnék kipróbálni másik fajtát is. Közepes erősségű a vérzésem, de a 2. napon az éjszakai (7cseppes) is nagyon hamar megtelik, de csak ez az egy nap ilyen borzasztóan erős, a többi nap közepes. Ti melyik márkát ajánlanátok, és abból milyen fajtát? Mert millió márka van, és ezeknek is millió fajtája. Nektek melyik vált be a legjobban? Minél több választ várok:)
2013. júl. 30. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
A Libresse nagyon jó, szerintem az a legjobb. Tudnám ajánlani még a Naturellát, de abból nekem eggyel több cseppes kell, mint a többiből adott esetben. A tesco-saját márkás betétje meg teljesen ugyanolyan, mint az Always, csak olcsóbb kicsivel. Nekem ezek váltak be. :)
2013. júl. 30. 23:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Hány cseppeseket szoktál venni és melyikből?
2013. júl. 31. 00:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én napközbenre 5 cseppes libresse-t használok,éjszakára pegig always platinumot nekem ezek váltak be, az always betétek nagyn jók csak zörögnek.... :/

Sok sikert!!! :)

2013. júl. 31. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokfélét kipróbáltam és eddig a Lidl-ös Siempre(3 cseppes)valamint a Tesco ultra super plus vált be a legjobban.Always is jó,csak drága.
2013. júl. 31. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!