Viszketett a hüvelyem és folyásom volt de együtt voltam a barátommal és már nem viszket csak néha és nincs folyásom ez mit jelenthet?
Azt, hogy igénytelen, gusztustalan és felelőtlen voltál. Az első kettő azért, mert viszkető puncival és folyással undorító szexelni, a harmadik meg azért, mert megfertőzhetted a pasidat. (Ha óvszerrel védekeztek, akkor esetleg a felelőtlenség kihúzható.)
Amúgy a kérdésedre válszolva szerintem semmi köze a szexnek és a fertőzés javulásának egymáshoz. Spontán gyógyult.
hát némi igazság lehet benne, a hüvelyed ugyanis savas, az ondó meg lugos, ésha folyamatosan borul a PH akkor abból lehet gomba. de ezcsakígy elméletdben igaz, gyakorlatilag nem a szextől kapnak gombát a nők.
viszont spontán gyógyulás nincsen, az ondó lugos, mint már említettem, és pl a lugos intim lemosó is csökkenti a folyást, neked most azért nincsen folyásod. ha 2-3 napig nem szexelnétek újra előjönne és viszketne meg folyxásod is lenne.
és a párodat is megfertőzted, ő most folyton visszafog téged fertőzni ha nem kezeled őt is, és soha sem szabadulsz meg a hüvelygombádtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!