Ez nagyon nagy baj lehet? :/
Figyelt kérdés
Tegnap voltam és ma jött meg az eredmény.
A vizelet vizsgálatnál a baktériumok száma 1000 alatt jó és nekem 2619.
Nőgyógyászhoz kell mennem vagy elég a körzeti orvos is?
2009. okt. 30. 11:28
1/5 anonim 

válasza:

menj el a körzeti orvoshoz, és ha nagy a baj, akkor ő majd továbbküld
2/5 anonim 

válasza:

Szerintem elnész a körzeti orvoshoz és ha ő szükségét látja,akkor elküld nőgyógyászhoz!Én így tenném!Üdv.
3/5 anonim 

válasza:

Nem tudom, hogy mi a túrót akartok a nőgyógyászal... :) Húgyúti fertőzésed van, az nem a nőgyógyász reszortja, hanem az urológusé. Amúgy valószínű, hogy urológus se kell hozzá, bővel elég lesz a háziorvos is. Kapsz antibiotikumot, vagy javasol valami vény nélküli szert/teát.
Az eredményt amúgy mindig oda kell visszavinned, aki kérte a labort. Nem neked kell kitalálni, hogy melyik szakrendelésre kell menned. Mint ahogy a fenti ábra mutatja, van kavarc a fejekben, hogy mivel kihez kell fordulni. Ezért van a háziorvos, hogy eldöntse. :))))
4/5 anonim 

válasza:

Hogyne!!És akkor mi van, ha pl egy elég nagy kerületben a háziorvos olyan 99éves, csak helyettesít és az igazi háziorvos már hónapok óta beteg. Csak rádnéz, meghallgat, felír vmit, már ha be tudja írni a számítógépbe, de igazából csak tűzoltást csinál
5/5 anonim 

válasza:

nanemár. azért mert a vizeletében baktériumok vannak az egyáltalán nemjelenti azt h hugyuti fertőzése van. más baja is lehet. háziorvoshoz menj ezzel a lelettel ő tudni fogja mitkell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!