Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El fog múlni vagy mit csinálja...

El fog múlni vagy mit csináljak vele, kinek mutassam meg?

Figyelt kérdés

Tavaly történt egy kisebb bringás balesetem, nekimentem egy patkának estefelé, és hát belém állt a kormány(lent a lágy részen, a bal oldalon/lány vagyok/). Ami azóta is fáj, főleg az időjárás változáskor.

Idén sikerült megint picit megütnöm...szintém a bringával(ez volt 2hete). Ma nagyon fájni kezdett miután a barátommal együtt voltunk és kissé megnyomta azt a részt ami fáj.

Tapogatni szoktam, hogy nincs e csomó benne, de nem érzem viszont fájdogál alapból is nem csak nyomásra.

Szóval milyen orvosnak mutassam meg: nőgyógyász vagy bőrgyógyász?

Valakinek hasonló eset?elmúlt?

2013. aug. 23. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
háziorvos vagy sebészet szerintem.én mondjuk a házit keresném fel.
2013. aug. 23. 21:17
 2/12 anonim ***** válasza:
ha ugy van ő ugyis megmondja hova menj vele
2013. aug. 23. 21:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Mindenek előtt háziorvosnak, és ha kell, ő úgyis tovább küld.
2013. aug. 24. 06:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Combod töve, vagy az alhasad?
2013. aug. 24. 11:21
 5/12 A kérdező kommentje:
hát konkrétan a nemi szervemen a szeméremdomb bal oldalán, és kicsit a combrésznél is.
2013. aug. 24. 16:51
 6/12 A kérdező kommentje:
nem nagyon ciki ezzel a háziorvoshoz menni?
2013. aug. 25. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Az orvos előtt semmi nem ciki, hiszen az a dolga, hogy meggyógyítson! Nagyon sok mindent lát naponta!
2013. aug. 26. 06:25
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát voltam a háziorvosnál de valami kezdő orvos volt helyette.Szóval ő azt mondta hogy kenjem voltarennel vagy hasonlókkal meg jegeljem,és ha nem múlik a nőgyógyászhoz menjek mert jobban megtudja nézni akár Uh-val. Bár nem értettem hogy ha ő belül Uh-z kivül hogy vesz észre bármit de hát ez van.Szerintem kérek hozzá időpontot majd, ő rendes.
2013. aug. 26. 20:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Húú, akkor valami fiatal doki volt??
2013. aug. 27. 18:38
 10/12 A kérdező kommentje:
hát eléggé szóval inkább majd a nődokihoz megyek:)
2013. aug. 27. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!