El fog múlni vagy mit csináljak vele, kinek mutassam meg?
Figyelt kérdés
Tavaly történt egy kisebb bringás balesetem, nekimentem egy patkának estefelé, és hát belém állt a kormány(lent a lágy részen, a bal oldalon/lány vagyok/). Ami azóta is fáj, főleg az időjárás változáskor.
Idén sikerült megint picit megütnöm...szintém a bringával(ez volt 2hete). Ma nagyon fájni kezdett miután a barátommal együtt voltunk és kissé megnyomta azt a részt ami fáj.
Tapogatni szoktam, hogy nincs e csomó benne, de nem érzem viszont fájdogál alapból is nem csak nyomásra.
Szóval milyen orvosnak mutassam meg: nőgyógyász vagy bőrgyógyász?
Valakinek hasonló eset?elmúlt?
2013. aug. 23. 21:04
1/12 anonim válasza:
háziorvos vagy sebészet szerintem.én mondjuk a házit keresném fel.
2/12 anonim válasza:
ha ugy van ő ugyis megmondja hova menj vele
3/12 anonim válasza:
Mindenek előtt háziorvosnak, és ha kell, ő úgyis tovább küld.
5/12 A kérdező kommentje:
hát konkrétan a nemi szervemen a szeméremdomb bal oldalán, és kicsit a combrésznél is.
2013. aug. 24. 16:51
6/12 A kérdező kommentje:
nem nagyon ciki ezzel a háziorvoshoz menni?
2013. aug. 25. 19:06
7/12 anonim válasza:
Az orvos előtt semmi nem ciki, hiszen az a dolga, hogy meggyógyítson! Nagyon sok mindent lát naponta!
8/12 A kérdező kommentje:
Hát voltam a háziorvosnál de valami kezdő orvos volt helyette.Szóval ő azt mondta hogy kenjem voltarennel vagy hasonlókkal meg jegeljem,és ha nem múlik a nőgyógyászhoz menjek mert jobban megtudja nézni akár Uh-val. Bár nem értettem hogy ha ő belül Uh-z kivül hogy vesz észre bármit de hát ez van.Szerintem kérek hozzá időpontot majd, ő rendes.
2013. aug. 26. 20:30
9/12 anonim válasza:
Húú, akkor valami fiatal doki volt??
10/12 A kérdező kommentje:
hát eléggé szóval inkább majd a nődokihoz megyek:)
2013. aug. 27. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!