Szerintetek el tud múlni kezelés nélkül a hüvelygyulladás?
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg,hogy a gyakori gyulladással az orvosok sem szeretnek foglalkozni.Mármint,ha túl gyakran jelentkezik,akkor próbálják lerázni az embert.Jártam már úgy,hogy az orvos lepattintott,és közölte:,,Most voltam kezelve,és nem lehet megint.",,Az sem jó,ha mindig kúpozom magam" Sajnos magas a cukrom ami biztos befolyásolja.Kérdés,ha beállíttatom,mert kevés a diéta,akkor elmúlhat-e a gyulladás.Megpróbáltam irrigálni gréffut(nem tudom leírni) ,és teafa olaj cseppel,és inkább mart,pedig nem töményen csináltam,csak pár cseppel.Nagyon kimart a gréffutos,ami már fájt.Akkor nagyon megijedtem. Javaslatokat kérek!2013. máj. 23. 09:08
2/4 anonim válasza:
Szerintem menj másik orvoshoz, aki rendesen kezel. Az irrigálást pedig szerintem hagyd abba, mert nem jó a hüvelyflórának. Az orvosi kezelés után pedig állítsd vissza a hüvelyed ph értékét, erre vannak nagyon jó kúpok pl gynoflor (vényköteles sajnos) és floragyn és a frezyderm intim segítség lemosó.
3/4 anonim válasza:
A magas cukor az nagyon nem jó!
Azt kellene kezelni és hüvelyflórát visszaállítani.
Nekem orvos ajánlott yoghurtos tampont.
4/4 anonim válasza:
A cukrot mindneképp kezeltesd nem csak a nőgyóygászati probléma miatt hanme amugy is. Utána javulni fog ez is, de lengedhetetlen egy jó orvos. Kezelés nélkül komoly következményei lehetnek, Gondolom nem akarsz napokat, heteket kórházban tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!