Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek el tud múlni...

Szerintetek el tud múlni kezelés nélkül a hüvelygyulladás?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg,hogy a gyakori gyulladással az orvosok sem szeretnek foglalkozni.Mármint,ha túl gyakran jelentkezik,akkor próbálják lerázni az embert.Jártam már úgy,hogy az orvos lepattintott,és közölte:,,Most voltam kezelve,és nem lehet megint.",,Az sem jó,ha mindig kúpozom magam" Sajnos magas a cukrom ami biztos befolyásolja.Kérdés,ha beállíttatom,mert kevés a diéta,akkor elmúlhat-e a gyulladás.Megpróbáltam irrigálni gréffut(nem tudom leírni) ,és teafa olaj cseppel,és inkább mart,pedig nem töményen csináltam,csak pár cseppel.Nagyon kimart a gréffutos,ami már fájt.Akkor nagyon megijedtem. Javaslatokat kérek!
2013. máj. 23. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj egy normális orvoshoz.
2013. máj. 23. 09:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj másik orvoshoz, aki rendesen kezel. Az irrigálást pedig szerintem hagyd abba, mert nem jó a hüvelyflórának. Az orvosi kezelés után pedig állítsd vissza a hüvelyed ph értékét, erre vannak nagyon jó kúpok pl gynoflor (vényköteles sajnos) és floragyn és a frezyderm intim segítség lemosó.
2013. máj. 23. 09:36
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

A magas cukor az nagyon nem jó!

Azt kellene kezelni és hüvelyflórát visszaállítani.

Nekem orvos ajánlott yoghurtos tampont.

2013. máj. 23. 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:
A cukrot mindneképp kezeltesd nem csak a nőgyóygászati probléma miatt hanme amugy is. Utána javulni fog ez is, de lengedhetetlen egy jó orvos. Kezelés nélkül komoly következményei lehetnek, Gondolom nem akarsz napokat, heteket kórházban tölteni.
2013. máj. 23. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!