Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valami ügyes emberke? (striák)...

M_ila15 kérdése:

Valami ügyes emberke? (striák) L/14

Figyelt kérdés

Na szóval...

Erős színű striák vannak a lábamon, a fenekemen és a mellemen.

Krémet nem szeretnék venni mert nem biztos h használ meg drága ami jó. Szóval azt szeretném kérni tőletek h írjátok le nekem azt (az erre kifejlesztett krémeken kívül) ami gyorsan eltünteti az erős striákat.

Valami olajról is hallottam.

2013. aug. 22. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyorsan semmi nem fogja eltüntetni, de szerencséd van mert még csak 14 vagy, simán ki fogod nőni. Nem kell semmi extra krém, elég, ha valamilyen nagyon zsírosat választasz (pl. Neutrogena).
2013. aug. 22. 23:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos eltűnni sohasem fognak, mivel ilyenkor maga a kötőszövet szakad el, de idővel halványulni fognak.
2013. aug. 23. 08:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Most akkor mivel kenjem?
2013. aug. 23. 08:35
 4/4 anonim válasza:
Azt sajnos semmi sem tünteti el. Nekem sem sikerült, régóta ott vannak. Próbálkozz talán terhességi csíkok elleni krémmel, amit kismamáknak gyártanak. Itt kutakodj szerintem: [link]
2013. aug. 23. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!