Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez újabb peteérés jele lenne?...

Ez újabb peteérés jele lenne? TÖBBI LENNT

Figyelt kérdés
Menszeszem 4.én mult el,azután kb 3-4napig szárazabb voltam,majd tojásfehérjés nyákom volt pár napig,aztán most kb4 napja nemvolt semmi nyák szinte,ma pedig ujabb fehérjés folyást észlelek.Naptár szerint középidőbe volt pém,jónás módszer szt most 25.-28-ig lessz.Akkor ezt megint vehetem probálkozási időszaknak is?Bár mi akkor vagyunk 1ütt mikor kedvünk tartja,de persze szeretnénk babát is.És egyszer már bevált a kínai naptár.
2013. aug. 22. 11:34
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Az, hogy egy tüsző megérik, egy dolog. Az, hogy megreped-e, és kiszabadul a petesejt, másik dolog.

Egy ciklusban egy nőnek többször lehet peteérése, ezt biztosan tudod.

Többször volt tojásfehérjás nyákod... Lehet, hogy csak próbálkozik a szervezeted, de nincs elég FSH és LH.

Ha meg akarsz bizonyosodni, hogy volt-e tüszőrepedésed, könnyedén tudod ellenőrizni.

Kérj időpontot nőgyógyásztól, és UH-val meg tudja nézni, van-e sárgatest, illetve vérvétellel egy progeszteronszint ellenőrzéssel tudja igazolni.

Remélem segített valamit.

31 éves nő

2013. aug. 28. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!