Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert van egy olyan kulonos...

Miert van egy olyan kulonos szaga? Meg mindig viszket. A tobbi lent

Figyelt kérdés
arrol van szo h ''ott lent''mar eleg jo ideje erzeem h van egy kulonos szada(pedig egy nap tobbsszor is megmosom),viszket es mintha lenne valami folyasom is .Miert?segitsetek pls.egy 15 L
2009. okt. 29. 16:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Jelentem gombás fertőzést szedtél össze. Ha régebb óta áll fent érdemes dokihoz is elmenni. Vegyél Canesten combit és a betegtájékoztatóban leírtak szerint kezeld magad.
2009. okt. 29. 16:45
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Nekem ugyan ez a problémám, voltam dokinál, azt mondta nincs semmi bajom. De azért veszek én is egy Canestent.
2009. okt. 29. 16:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

gombád van.

vegyél canesten combit.

2009. okt. 29. 16:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

menjél el nőgyógyászhoz. ha ilyen tüneteket észlelsz legközelebb egyből menj dokihoz, ne késlekedj.

Ne vásárolj össz egyből recept nélküli dolgokat, hanem szépen menj el orvoshoz, aki normálisan kitenyészt egy kenetet és pontosan meg mondja mi van és mit használj.

És nem minden kellemetlen szagú folyás és viszlketés CSAK gomba. Egyéb más nem is lehet. Üzenem ezt azoknak, akik egyből rávágják, hogy gomba és canesten combi.

2009. okt. 29. 17:01
 5/14 anonim ***** válasza:

Jól mondja az előző, nem csak gomba, hanem baktériumok is okozhatnak iyen tüneteket. És a gombaellenes szer nem jó a bakteriális fertőzésre, míg az antibiotikum nem jó a gombára...

Szóval, inkább orvoshoz menj.

2009. okt. 29. 17:03
 6/14 A kérdező kommentje:
koszii a valaszookat.de ezt hol szedhettem fel?
2009. okt. 29. 17:04
 7/14 anonim ***** válasza:
Sajnos bárhol. Suliban, plázában, a partneredtől, ha van, otthon, ha valaki már elkapta.
2009. okt. 29. 17:12
 8/14 anonim ***** válasza:

viszketés, és fehéres folyás, az gomba. nem gyulladás, és nem vmi más fertőzés.

ha más fertőzése van, akkor a folyása sárga.

ha gyulladás van, a folyás zöld és nem viszket.

nyugodtan megveheted a canesten combit, ha nem javul, akkor menj orvoshoz.

(az orvos amúgy nagyon sokszor rohadtul nem tenyészt semmit, hanem rávágja h canesten, vagy a másikat ami ugyanaz mint a canesten csak receptre kapható.)

2009. okt. 29. 17:18
 9/14 A kérdező kommentje:
es okozhat problemat ha kozben lefekszek a baratommal???lehet valami bajom/baja neki ettol?
2009. okt. 29. 17:18
 10/14 A kérdező kommentje:
senem feher,nem is sarga hanem atlatszo
2009. okt. 29. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!