Menstruációs görcsökre tudtok mondani valamit?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 16:12
11/13 anonim válasza:
A méhpempő kúrát próbáltad már?
12/13 anonim válasza:
Próbáld ki,hogy egy kád vízbe beleteszel majd egy kiló nagyszemű sót,és ülj bele 30percre!Meg gyógyszer!Am4 el nem múlik!
13/13 jeszko válasza:
Én férfi vagyok, úgyhogy személyes tapasztalataim nem lehetnek, de hallottam, hogy ha valaki a hús helyett a fehérjeszükségletét főleg szójával fedezi, annak sokkal kisebb problémákat okoz a menstruáció, majd később pedig a változó kor is sokkal könnyebb. Persze ehhez meg kell változtatni a táplálkozási szokásokat. Ennek tudható be, hogy pl. Indiában, Vietnamban sokkal kevesebbet szenvednek a nők a "női" gondoktól, mint a "húsevő" nyugati világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!