A puncimon lehet pattanás?
Figyelt kérdés
egy fehér tetejű piros dudor volt. pici volt és picit hozzá értem és olyan volt mintha a patiból a genny jött volna ki és utána még tudtam kinyomni.2013. aug. 20. 17:31
1/15 anonim válasza:
Sokkal valószínűbb, hogy szőrtüszőgyulladás volt. Ha ott volt ahol van szőr.
2/15 anonim válasza:
Szia!Nem tudom hogy az pattanás volt e,de nekem is volt egymás után kettő.:)
3/15 anonim válasza:
Lehet. Ott is,mint ahogy a bőrön máshol(pl.arc)vannak faggyútermelő mirigyek,amik ha elzáródnak és befertőződnek "pattanás" alakul ki.
4/15 anonim válasza:
Ez pattanásszerű.Én kinyomtam,aztán eltűnt kb 1 nap alatt.(addig is volt piros).
5/15 anonim válasza:
lehet az volt lehet, hogy nem
ha feltöltenél egy képet akkor biztosan meg tudnánk mondani mi is az
6/15 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, miért ne lehetne?
7/15 anonim válasza:
Egyébbként én is szörtüsző gyulladásra gyanakodnék.
8/15 anonim válasza:
Nekem is volt már egyszer ott pattanásom. Szőrtüszőgyulladást azért nem tartom valószínűnek, mert egyszer volt olyan a térdemen, és az másképp nézett ki. Nem fehér volt a közepe, hanem gennyes sárga, és fájt, kinyomni pedig csak a szál eltávolítása után lehetett.
9/15 anonim válasza:
Ez igaz! Gennyes sárga a szörtüsző, ugyhogy akkor pattanás a valószínűbb.
10/15 anonim válasza:
Nem csak én vagyok itt az egyetlen férfi, és semmi rosszat nem írok, de mégis csak belém köttök!!! Ez miért van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!