Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan birjam ki a kozmetikust?

Hogyan birjam ki a kozmetikust?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon nem birom a fajdalmat de el szeretnek menni kozmetikushoz fel eve voltam de akkor sem birtam ki!Segitsetek legyszi! 14/L

2013. aug. 16. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Kicsit írhatnál bővebben, a kozmetikus nem csak egy dolgot csinál.

Gyantáztatni mész, vagy arckezelésre, vagy mi?

2013. aug. 16. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy később milyen szép leszel, én is így voltam vele, és minél többször voltam annál jobban bírtam, persze most is fáj, de párszor kibírom
2013. aug. 16. 17:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, arckezelésre megyek igen "pattanás nyomkodásdra"
2013. aug. 16. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha pattanásos az arcod, próbáld meg nem napoztatni. Tudom, hogy a hülyék azt ajánlják, de igazából azt éred el vele, hogy nehezebben lehet majd kinyomni a pattanásaidat, és rohadtul fog fájni. Napoztatni inkább kozmetikus után javasolt, mikor tiszta az arcod.

Kérd a kozmetikust, hogy kicsit többet gőzöljétek az arcod, mert nem bírod, ha fáj. Minél puhább a bőr, annál kevésbé rossz.

Igyál egy feles jó erős házi pálinkát előtte. Tudom, csak 14 éves vagy, de ennyi nem fog ártani, főleg ha nem rendszeresen csinálod.

Keress jobb kozmetikust. Jártam már olyannál, aki műkörömmel nyomkodta a fejem... négy van a városomban, de csak egy vált be igazán, nem csak fájdalom szempontjából.

Jó hír, hogy akárhányszor mész, egyre jobban fogod bírni.

2013. aug. 19. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Az már régen rossz, ha fáj a tisztítás. Keress egy normális kozmetikust, aki nem kínoz meg.
2013. aug. 19. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!