Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Mára van időpontom...

Mit tegyek? Mára van időpontom és mindjárt megjön.

Figyelt kérdés
Most 2-re van időpontom nőgyógyászhoz, viszont bármelyik pillanatban megjöhet. már megjött az "előfájdalom", és ha felnyúlok (nem tudom jobban megfogalmazni), akkor már kicsit véres lesz tőle az ujjam. Most megyek életemben először, még szűz vagyok, de nagy valószínűséggel van valami elváltozásom odalenn, azt akartam volna kivizsgáltatni. Most elmenjek vagy ne? Már így is napok óta para vagyok, nem bírnék ki még egy hét várakozást, viszont fölöslegesen se szeretnék utazni másfél órát :S
2009. okt. 29. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem menj... meg szokták úgyis vizsgálni a nőket... én legalábbis úgy tudom, elvileg egy természetes emberi dolog..

2009. okt. 29. 12:18
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ! :) mindenképpen elmegyek szerintem, mert tényleg beleőszülnék még egy hét várakozásba...
2009. okt. 29. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is voltam már így dokinál és nem mondott rá semmit. Mire hazaértem, meg is jött.

Tényleg nem kell ilyesmi miatt paráznod :)

Csak tampont vagy betétet ne felejts el vinni.

2009. okt. 29. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Menj csak el :) Főleg, hogy nálunk megyeszékhelyen, ha (új)időpontot kér az ember több hónap múlva kap csak. A nőgyógyászt meg amúgy sem zavarja, ha vérzel.
2009. okt. 29. 12:36
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 29. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
ugye elmentél és nem volt baj?
2009. okt. 29. 18:22
 7/8 A kérdező kommentje:
elmentem, pont a váróban jött meg. mondtam is az orvosnak, először nem akart megvizsgálni, de kértem, hogy legalább akkor azt nézze meg, hogy van-e valami elváltozásom, úgyhogy azt megnézte, és szerencsére nem talált semmit, a szűzhártyám néz ki egy kicsit "érdekesen", de mondta, hogy az majd úgyis el fog múlni...
2009. okt. 29. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
ennek örülök akkor hála istennek nincs semmi baj megnyugodtál:)
2009. okt. 29. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!